Ny tävling i temat tävlingar på prinsessan: Tävling med tema husdjur! (= (=

Ja! Just så. Igår startade jag upp den andra tävlingen i vårt tema tävlingar! (= Det är en kollagetävling som handlar om husdjur. Den går ut på att ni som tävlar ska skapa ett kollage där ert favoritdjur finns med. Sedan när kollaget är klart måste det ju ha ett namn! Och som namn skriver ni varför ni tycker om det djuret. Den som gjort det finaste kollaget vinner ett pris på söndag när tävlingen avslutas. Vinnaren vinner:
En teddytiger värd 9 sd.
En guldfisk värd 53 sc 
Ett katthus värt 83 sc
och det vinnande kollaget kommer att publiceras på klubbens framsida! (=
Tävlingen avslutas på Söndag! Ni kan gå in på prinsessan för att få mer info om tävlingen! (= (= (=
/2009_e (= (= (=
Teddy tigern är det andra djuret på den sista raden! (= (= (= 

Dagens Jätteskräll: Stephanie af Klecker är gravid!!!!

Det var min själ snabbt mascherat! Jonas bergström och Stephanie af Klecker har bara varit gifta i en vecka! (Kanske till och med mindre) Och redan skriver svenskdamtidning att Stephanie är gravid! Detta innebär ju att Jonas ska bli pappa redan!!!!! Herre gud säger jag bara........ Herre gud! Det finns inget mer att säga om denna jätteskräll!!! 
/2009_e 

Graviditeten syns ännu mer! (=

Jag tyckte att det var hög tid för uppdatering av bloggen nu som ju stått still i ett par dagar. (Jag har inte haft något att skriva om!) Men nu har jag en kunglig nyhet som handlar om Charlotte Chasiraghi och hennes försök att dölja att hon och pojkvännen väntar barn: 
Graviditeten blir ännu mer tydlig på den här bilden! (= Är det kanske den blivande pappan som hon pratar i telefon med??? Imorgon ska ju paret gå på bröllop för då gifter sig prinsessans bror Andrea med sin fästmö Tatiana. (Uppdatering kring det kommer på söndag!) (=
/2009_e (= (= (=

Om

Min profilbild
RSS 2.0