Estelles förskoledebut! =) =) =) =)

 
 
Det har hänt en del i den kungliga världen under min frånvaro här på bloggen. Och den händelsen jag tänkte blogga om idag är Prinsessan Estelles förskoledebut! =) =) =) =)
 
För nu har hon börjat förskolan! (Det hette ju tidigare dagis......) Men iallafall så har hon gjort debut på sin nya förskola "Äventyret" i Danderyd. Äventyret är en förskola som drivs enligt ur och skur konceptet vilket då innebär att man är väldigt mycket ute i naturen (Även i regn och rusk) Så det gäller att: ha kläder efter väder! Herregud vad lärarna tjatade på en om det enda fram till 9:an! Haha! =) =) =) =)
 
Prinsessan Estelle, 2,5 anlände till förskolan tillsammans med både Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel som när de fick frågan om varför de valt just "Äventyret" till sin dotter svarade: "Vi har blivit rekommenderade detta av vänner vars barn går här, Och som hon känner, så att det känns bra! Också att det är mycket som har med naturen och skog och mark att göra".
 
Det var en mycket förväntansfull liten prinsessa som sen gick in på förskolan för att påbörja sitt nya liv som "knopp" (De minsta barnen på förskolan "äventyret")
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Estelles röda fjällräven - ryggsäck tycker jag är så himla fin! =) =) =) När kronprnsessparet fick frågan om vad som fanns i den svarade mamma Victoria: "hemlisar"
 
Det är nastan så att man skulle vilja ha en sån där "hemlis-ryggsäck" själv faktiskt! =) =) =) =) =)
 
 
/2009_e =) =) =) =) =)
 
Källa: Aftonbladet.se
Allmänt | |
Upp