Kungens födelsedag, småsessornas bus & nya traditioner! =) =) =) =)

 
 
Hej och glad valborg på er alla! Japp idag har vi både sjungit in våren och firat vår regent på hans 69 års dag och jag  hoppas att ni haft en riktigt bra dag där ute! =) =) =) =)
 
I år bjöd det traditionella födelsedagsfirandet av kungen (När han gick ut på  borggården för att möta folket) på en mängd övverraskningar och kanske en ny tradition!???
Vanligtvis brukar ju kungen först firas på borggården och sen vinka i ett av slottsfönstren med sina familjemedlemmar. 
Men i år kom istället hela kungafamiljen ut på borggården. =) Ett väldigt trevligt initiativ tyckte jag som jag hoppas att de fortsätter med. Men familjen växer ju: De får tillökning till sommaren i form av prinsessan Madeleines och Chris andra barn och idag var det också debut för både Sofia Hellqvist och prinsessan Leonore på kungens födelsedag. Men fokus låg ju inte precis på morfar kungen utan på småsessorna, Estelle och Leonore som i vanlig ordning stal showen:
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja det var ju utan tvekan de två minstingarna i kungahuset som fick stå i rampjuset mest men vi fick ju såklart en bild på Sofia också som fick rycka in som fick rycka in som "barnvakt" emellanåt och hjälpa prinsessan Madeleine med Leonore som till slut inte orkade vara ute i folkvimlet längre utan fick gå in på slottet igen. (En sådan här tillställning är ju såklart ganska ansträngande för en ett åring) Men Sofia gjorde ett strålande jobb och matchade både Victoria och höggravida Madeleine i besch kappa:
 
också ställde kungafamiljen upp på ett foto i solen:
 
 
Vi fick en första rejäll glimt av prinsessans mage som nu blivit riktigt stor! =) =) =)
 
Men vi fick såklart också varsin bild på prins Carl Philip och en på dagens huvudperson Kungen! Som fyller jämt nästa år och redan nu uppges hovet planera för en rejäll 70 års fest 2016!!!! =) =) =) =)
 
 
(Carl Phillip var med även han på dagens firande men han fick en plats snett bakom kungen) =) =) =) =)
 
GRATTIS PÅ 69 ÅRS-DAGEN KUNGEN!!!!!! =) =) =) =) =) =)
 
/2009_e =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =)
 
Källa: svenskdam.se

4 år sen.......

Idag är det hela 4 år sedan Prince William gifte sig med sin Catherine Middleton i Westminister Abbey i London! Oj vad tiden flyger iväg! Tyckte att det var precis som deras bröllop stod för dörren. =) Jag har firat denna dagen genom att återuppleva deras fantastiska bröllopsdag den 29:e April 2011..... Ja! det är alltså 4 år sen nu ch såhär 4 år efter är de (Vad jag vet) fortfarande lika kära i varandra och har snart 2 barn ihop..... Vilken lycka! =) =) =) =)
 
 
 
 
 
=) =) =) =) <3
 
/2009_e =) =) =) =) =) =)

Kates beräknade förlossningsdatum är här!!!! =) =) =) =)

God eftermiddag på er här på bloggen, hoppas att ni har en uuuuundeeerbar lördag där ute! =) =) =)
Själv ägnar jag min lördag bara åt att "softa" och ta det lungt. Men det kan vara skönt ibland haha! =) =) =)
 
Hörni Idag är det den 25:e April (Man fattar inte var tiden tar vägen) och Hertiginnan Kates och Prince Williams beräknade förlossningsdatum är här!!! Äntligen! Efter idag har hon passerat det och då kan den nya bebisen verkligen komma vilken dag som helst. (Det är så häftigt egentligen!) =) =) =) 
 
Jag tror dock inte att det blir någon bebis idag om jag får gissa vad jag tror för att det brukar vara ganska vanligt att man går över tiden. (Hur mycket man går över är dock olika från till person till person, men vi hoppas på att födslen sker snart)  =) =) =) =) =)
 
Det råder iallafall ingen tvekan om att det är fullkomlig babyyra och glädje i Storbrittannien just nu! =) =) =)
 
Enligt Jenny Alexandersson (kunglig expert på Aftonbladet) Ska fotografer och Journalister ha stått utanför ST Marys Hospital och övervakat "The Lindo Wing" (Där Prince George föddes och där Kate alltså valt att föda igen) i flera veckor för att säkert vara på plats när det verkligen är dags. =) =) =) =) Så det är en Stor händelse i Storbrittannien det här och säkert för många här hemma också! =) =) =) =)
 
Britterna väntar med spänning på detta, och nu kan vi verkligen börja räkna ner...... PÅ RIKTIGT!!!! =) =) =) =)
 
Vi hörs! =) =) =) =) =)
 
/2009_e =) =) =) =)
 
 
Hertiginnan Kate på officiellt uppdrag några veckor före mammaledigheten. För ovanlighetens skull i uppsatt hår =) =) =).........
 
 
 
William och Kates look-a-likes verkar redan ha fått tillökning! =) Här lämnar "kopiorna" sjukhuset när media övervakar tillsammans med sin nyfödda bebis....... =) =) =) =)
 
 
 
=) =) =) =) =)
 
Källa: USmagazine.com, princewilliamlookalike.com
 

Om

Min profilbild
RSS 2.0