Konfirmationen blir aldrig ett minne blott....... =)

Så sitter jag här igen på kvällen och bloggar efter en bra dag i Kristianstad. (Nog en av de bästa Måndagarna faktiskt) Men det är faktiskt inte det ända jag tänker på idag, ja! Jag har tänkt på mycket, men det som jag speciellt tänker på är att det är min konfirmationsdag idag. Idag är det två år sedan jag konfirmerades, fast det känns fortfarande som om det vore igår när jag ledde hela tåget med det stora korset hårt, hårt i båda händerna.  Det var en fantastiskt fin dag och jag var så nöjd med uppvaktningen från släkt och vänner och att alla de som kom ville vara med och fira tillsammans med mig. Det är den absolut största dagen hittills i mitt 17-åriga liv. (Och det kommer det nog att förbli tills den dagen då jag tar studenten, haha!) =)
 
Men även om nu studenten förmodligen kommer att ta det priset och peta ner konfirmationen till andra plats så kommer aldrig konfirmationen att bli ett minne blott......... Minnet av den dagen kommer iallafall aldrig att blekna! =)
 
Jag har nu rotat fram en bild från den 31:e Augusti 2013.... ( Det var på den tiden jag inte hade tandställning)..... Men ja.... håll tillgodo:
 
 
=)
 
FOTO @COPYRIGHT PRIVAT!!!!!!!!!!
 
 

Charlotte Perrelli fick sin Anders! =) <3

Bröllopstemat förtsätter här i bloggen, för igår så gifte sig sångerskan Charlotte Perrelli äntligen med sin fästman Anders Jensen. De båda har varit förlovade i ett år och har den gemensama sonen Adrian 2 ihop.
När Charlotte fyllde 40 förra året hade Anders kokat ihop en speciell present: en överraskningsfest och det var där på kvällen som han friade till Charlotte med orden: "Vill du älska mig i tusen och en natt???"
 
 
 
Igår gifte de sig alltså på ett exklusivt slott i Frankrike inför 120 gäster som flögs ner i deras privata gate. (Med på gästlistan fanns bland andra: Pernilla Wahlgren, Jessica Andersson och Magnus Carlsson, som även var brudgummens bestman)
Det blev iallafall ett riktigt Jet-setbröllop som ska pågå i dagarna tre och jag kan avlöja att brudvalsen dansades till Charlottes egenskrivna låt till sin man, "Bröllopsvalsen"........
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Nu ska man vänja sig vid att hon heter Charlotte Perrelli Jensen! =) =) <3 <3
 
 Källa: CharlottePerrelli.Damernasvarld.se, expressen.se
 
 
 
 

Sofias syster gifte sig! =)

Prins Carl Phillip och Prinsessan Sofia har varit gifta i lite mer än två månader och det var ju ett otroligt vackert sagobröllop definitivt värt ett prinspar som vi fick bevittna framför tv-apparaterna! =) Förra veckan var det dags för bröllop igen för Carl Philip och Sofia fast denna gången var det Sofias tre år äldre syster och arbetskamrat, (för hon jobbar nämligen också med Project play ground) Lina, som äktade sin pojkvän Jonas Frejd:
 
 
Prins Phillip var cool i solbrillor och svart kosym! =)
 
 
Vigseln som var borgerlig, ägde rum på en stor båt på övre däck.......
 
 
Och det var Prinsessan Sofia som fick vara brudtärna tillsammans med sin lillasyster Sara:
 
 
 
=) =) =)
 
Källa: svenskdam.se
 
 

Om

Min profilbild
RSS 2.0