På vagnpromenad med tvillingarna! =) =)

Kungligheter är så "vanliga" nu för tiden ja, som vilka som helst. Fast de är ju också vanliga människor som vi så att de är ju vilka som helst. För ett tag sedan var det ju ett stort klimatmöte i Paris och en kunglighet som vi vet är mycket engagerad i klimatfrågor är vår egen kronprinsessa, Victoria. Hon var naturligtvis även på plats i Frankrike tillsammans med pappa kungen. En som också är väldigt engagerad i klimatet och miljön är Furst Albert av Monaco. Han fanns också på plats för det stora klimatmötet och hemma i Monaco gjorde han och hustrun Charlene något speciellt. 
 
De tog med sina tvillingar på en vagnpromenad genom folkmassorna som samlats där den här dagen för att tillsammans engagera sig i detta. DET visar på en enorm "vanlighet" tycker jag! =)
 
 
 
 
 
 
Tvillingarna sitter säkert i sin dubbelvagn.... =)
 
 
Det här med vagnpromenader offentligt är det fler kungligheter som gjort före de här. Madeleine och Chris t.e.x  har varit ute och gått med båda sina barn och hamnat i kamerablixtarnas ljus:
 
 
 
Här är de ute och går med Leonore som nyfödd =)
 
 
Här är Prinsessan Leonore lite större och på vagnpromenad med föräldrarna på Londons gator! =)
 
 
Prinsessan Estelles första tur i vagnen fick vi se några dagar efter hennes födelse! Här är Victoria och Daniel ute och går i Hagaparken. Nästa  år får vi förhoppningsvis se en ny sådan här bild fast med Prinsessan Estelles syskon! =)
 
Källa: People.com, us.hellomagazine
Allmänt | |
Upp