Familjefotografering med Prins Nicolas och Prinsessan Leonore! =)

Det nyaste tillskottet i vår kungafamilj, Prins Nicolas är nu 6 veckor gammal och igår släppte hovet äntligen nya bilder på honom och prinsessan Leonore:
 
 
 
 
 Prinsessan Leonore i sin mammas famn. dock har vi ännu inte fått någon officiell syskon bild på Leonore tillsammans med lillebror men oj så fina de här bilderna är och prinsessparet ser verkligen ut att njuta av tillvaron som föräldrar till två! =)
 
Det verkligen lyser om de båda två och Chris skiner upp som en sol när han får sonen i sitt knä:
 
 
 
Snacka om stolt tvåbarnspappa! Fast å andra sidan.... vem är inte det!????
 
(Det är Birgitte Grenfeld som har tagit de här bilderna på Solliden den här månaden!) =)
 
Källa: kungahuset.se @ COPYRIGHT KUNGAHUSET!!!!,facebook.com/princessmadeleineofsweden

Årets shoppingfynd på Ullared! =)

Igår var det dags för den årliga trippen till Ullared med delar av familjen! Vi brukar åka dit ungefär en gång om året som en liten sommarutflykt men igår var där ganska mycket folk för det var ju så dåligt väder och då är det ju klart att många åker. Men ni som brukar följa den här bloggen vet ju att det kan bli lite jobbigt för mig med stora ffolksamlingar ibland p.g.a min autism . Men  igår gick det faktiskt ganska bra tack och lov. Och..... kanske inte helt otippat när man är på Gekås så blev det en hel del shopping:
 
 
 
 Innan vi gick in i Restaurangen för att äta så parkerade sällskapet mig bland kundvagnarna, De tyckte det var "roligt" och skattade gott XD! Faaast..... ska jag vara ärlig så tyckte faktiskt jag också att det var väldigt roligt så jag skrattade faktiskt gott jag med! =) =) =) =) =)
 
 
 
Här sitter jag med gårdagens inköp i knäet.... En glad och nöjd men minst sagt trött shoppare! =) =) =)
 
Här kan ni se lite av det som påsen innehöll:
 
 
 Det blev rätt så mycket till min lilla lägenhet men en del nöje som t.e.x The Sims 4 "Dags att jobba" och den nysläppta filmen "Berättelsen om Askungen/Cinderella" fick följa med hem! =) 
 
Hittade även en ring med en stor Diamant i! Såklart är den fake men jag kunde inte låta bli! Likheten med prinsessan Madeleines förlovningsring fick mig att bestämma mig blixtsnabbt och jag har alltid velat ha en ring med just en sten i: 
 
 
 
(Dock är stenen lite för lös så att den behöver limmas lite extra!) =)
 
 
Tack förresten till det härliga sällskapet för en trevlig Ullared-dag igår, är mer än nöjd med dagen! =) =) 
 
 
Källa: Egna foto: PRIVAT! @COPYRIGHT!!!!, svenskdam.se
 
 

Här föder Jonathan Pettijohns fru deras tredje barn i bilen!!!!!

Herregud alltså! Såg precis det där klippet som blivit vida känt på youtube! Det är en man som heter Jonathan Pettijohn. Hans fru är gravid med parets tredje barn och de ska köra in till sjukhuset för att hon börjat föda. Men de hinner inte dit så deras tredje barn (en liten pojke) föds i bilen och hela förloppet har Johnathan filmat:
 
OBS! KÄNSLIGA TITTARE VARNAS!!!! 
 
https://www.youtube.com/watch?v=SimyxOtcdqE
 
Så häftigt att få se detta var min första tanke! Hoppas bara att både mamma och barn mådde bra efteråt och att allt gått som det skulle. Det gjordes en intervju med paret efteråt där mamman sa att hon inte skrek så mycket för smärtan utanför att hon var så fruktansvärt rädd. Och det kan man minst sagt förstå, vem hade inte varit det i det läget!????
 
 

Om

Min profilbild
RSS 2.0