Busungen Estelle! =) =) =) =)

Hej på er! 
 
Nu har det äntligen kommit en film från onsdagens namnsdagsfirande! =) =) =) =)
 
Det är förresten en riktig liten busunge till arvprinsessa vi har. MEN  hon är ju så otroligt charmig, Lilla Estelle. Man blir alltid lika glad när man ser henne i rutan! =) =) =) =)
 
 
På den här bilden ser Estelle riktigt busig ut! =) =) =) =) Hon njuter säkert av den fina vårsolen också! =) =) =) 
 
http://www.tv4.se/nyheterna/klipp/kronpinsessan-victoria-och-estelle-str%C3%A5lar-i-v%C3%A5rsolen-3081892
 
/2009_e =) =) =) =) =)
 
Källa: tv4.se/kungligt, hovbloggen

Två sessor i lila! =) =) =) =)

Jag är ledsen för att det andra inlägget som skulle ha kommit upp i tisdags aldrig kom upp! Men jag kan berätta att det blev en härlig tur ut i den vackraTtivoliparken här i Kristianstad så jag var ute och njöt av den fina vårsolen som infann sig då och så hann jag med en tur in på muséet också så det var trevligt! =) =) =) =)
 
Hörni det är Kronprinsessan Victorias namnsdag idag den 12:e Mars, och det uppmärksamades som vanligt på det traditionella sätt det gjort under alla år, med namnsdagsfirande på inre borggårdden på kungliga slottet. =) =) =)
 
(kommer såväl ihåg när jag skrev om detta förra året.......) 
 
http://klubbenprinsessan.blogg.se/2014/march/namndagsfirandet-pa-borggarden.html
 
I år kunde tyvärr inte Prins Daniel närvara dock, han var iväg på annat. Men deras dotter Prinsessan Estelle fanns vid sin mammas sida även i år och hon stal såklart showen precis som förra året! =) =) =) =) Och jag kan berätta att både mor och dotter, valde att gå klädda i lila dagen till ära:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Någon officell film har ännu inte lagts ut på hovets hemsida, så vi får hålla ögonen öppna. =)
 
Men jag hittade en intervju med Victoria  i samband med namnsdagsfirandetpå expressens hemsida. Hon tackade för att så många hade kommit dit för att vara med och fira och att det var kul att få ha med Estelle och att hon tyckte att det var roligt att vara med. Hon sa bland annat med ett leende på läpparna att Estelle tyckte att "melodierna" var väldigt fina. Victoria flikade in med ännu ett leende att hon höll med sin dotter! =) =) =) =)
 
 
/2009_e =) =) =) =) =)
 
 
 
 
P.S jag lovar att återkomma om hovet lägger upp en film från dagens firande!!! =) =) =) =) =)
 
D.S
 
Källor: kungahust.se, Expressen,se
 
 
 
 
 
 

Röj ,röj, röj.........

Studiedagen har börjat lugnt! =) 
 
Vaknade 10.30 ungefär, hoppde in i duschen, åt frulle och sen har jag bara softat lite efter det. Tycker att vädret är så fint idag. Solen skiner genom mitt fönster och +graderna ser ut att ha stigit! Får väl se om jag kan ta en runda på stan lite senare fram mot dagen. Det hade varit skönt. Vi får väl se vad dagen kan leda till.
Nu på förmiddagen blir det bara softa lite iallafall! =)
 
 Måste röja upp lite och slänga mina sopor efter igår. (Åt ju godis) Det är mycket som  måste skötas har jag blivit varse om sen jag flyttade hit. Måste ju sköta städning och sånt också. Även om det kanske inte alltid är så kul.....
 
Uppdatering kommer ikväll!
 
/2009_e =) =) =) =)
 
 
 
 

Om

Min profilbild
RSS 2.0