En vecka sedan vinsten: Det här har hänt! =) =) =) =) =)

Kära vänner! 
 
 Tiden går så fort! =) =) =) =) =) Idag är det redan en vecka sedan Måns Zelmerlöw och låten "Heroes" kammade hem hela Eurovision kalaset till Sverige i Wien! =) =) =) =) =) =) 
 
Den här vinsten måste ju verkligen ha satt en ordentlig sprätt på Måns karriär för att sedan vinsten har han haft händerna fulla (och det vill inte säga lite) För det har varit presskonfrenser, hyllningskonserter och mååååånga grattishälsningar till vår nya schlagerhjälte. När han kom hem i Måndags möttes han av enorma mängder människor och stigande jubel på Arlanda när han landade med planet. =) (Många hade samlats för att säga grattis, få en kram och kanske någon autograf. En del media hade såklart också kommit för att hälsa Måns välkommen hem i hopp om att få en liten pratstund med honom. Måns stannade på Arland i nästan en och en halvtimme och precis innan vår nykrönte eurovisionkung lämmnade byggnaden fick publiken det de ville: Höra vinnarlåten en gång till. (Från Arlandas ballkong sjöng Måns tillsammans med sin kör en akustisk verision av "Heroes".
 
Dagen därpå var det dags att tillsammans med Chister Björkman bege sig till hemstaden Lund för ännu en hyllning: Denna gången en konsert från Stortorget där 10 000 människor tagit plats. Där berättade Måms bland annat om känslan när han fick veta att han vunnit och så brände han av Hasse Anderssons gamla klassiker "Änglahund" och han blev dessutom Lunds hedersmedborgare (Vilket han såklar var väldigt stolt över och han tackade alla som hade tagit sig dit) Sedan avslutades konserten med vinnarlåten! =) =) =) =) =)
 
 
Det har varit mycket eurovisioncirkus på tv:n i veckan alltså och Måns berättade också för pressen på Arlanda att han hoppades att den här vinsten skulle öppna dörrarna för en internationell karriär. Och det får man väl ändå säga håller på att hända!??? Alla vill att han ska göra en konsert i just deras land och han blev redan på presskonferensen tillfrågad när han skulle komma till Australien. Mina vänner: Måns-Petter Albert Sahlén Zelmerlöw håller på att bli världskändis nu och det tycker jag är otroligt kul för honom! =) =) =) =) =) =)
 
Här kommer några bilder från Måns första vecka som segrare av Eurovision Song Contest 2015:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja, det har som sagt varit en hektisk men säkert jätterolig vecka för vår nya hero! =) =) =) =) =) =)
 
 
/2009_e =) =) =) =) =) =) =)
 
Källa: Aftonbladet.se, dn.se, kristianstadbladet, svtplay
 
Vi avslutar det här inlägget med det här fantastiska ögonblicket från i Lördags, Winnerwalken när sverige gick som segrande nation ur Eurovision Song Contest 2015: 
 
=) =) =) =) =) =) =) =) =)
 
 
 
Godnatt på er!
 
/2009_e  =) =) =) =) =) =) =)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bloggen är länkad till hovet!!!! =) =) =) =) =) =)

Bloggen har tagit ett rejält steg framåt vilket såklart jag som ägare är oerhört glad och stolt över! =) =) =)
 
Jag har nu fått svar från hovet angående min fråga om tillstånd för publicering av deras bilder och vet ni vad????
 
De skrev tillbaka och undrade om jag kunde länka bloggen då de hade tyckt det varit roligt och se den, så det gjorde jag igår! =) =) =) =)
 
Kan ni förstå detta alltså, att HOVET ville se MIN blogg!!! Detta är förstås oerhört kul för min del men jag är såklart jättenervös för vad de ska tycka om den! Jag hoppas, hoppas, hoppas såååå himla mycket att de tycker om den för att kungligheter är mitt stora intresse och jag tror att detta är ett jättestor knuff framåt för bloggen! =) 
 
(Sen hoppas jag ju såklart att jag ska få tillstånd att publicera bilderna från deras hemsida här på bloggen!) =) =) =)
 
Jag tror inte att de hört av sig igen än men jag lovar att skriva när de gjort det!! =) =) =) =)
 
/2009_e =) =) =) =) =) =)
 
 

Nu är det officiellt: Prinsessfamiljen flyttar till Storbritannien!

Hej på er från sjukstugan! =( =(  Jag har blivit sjuk igen, stannar hemma resten av veckan så att jag får sköta dagens inlägg från sängen tyvärr! =( 
 
Vi nåddes precis av en lite tråkig nyhet här hemma i Sverige. Aftonbladet skriver att prinsessan Madeleine, Chris O'Neill, prinsessan Leonore samt hennes kommande syskon kommer att lämna Sverige för att flytta till Storbrittannien. (Förmodligen till London enligt hovexperten Jenny Alexandersson)  
Och det är klart att det är tråkigt för oss här hemma i Sverige det är det ju såklart och speciellt för den närmsta familjen att de nu väljer att emmigrera. 
 
Enligt Jenny Alexandrsson tros detta vara ett gemensamt beslut Chris och Madeleine emellan och 22:e Maj ska enbart Chris ha skrivit sig i Storbrittannien. (Vilket då inte tolkades som att prinsessan och barnnen också skulle flytta) Men nu är det alltså officiellt att även de kommer att följa med)
 
Hovet kan i samband med detta bekräfta att den beräknade flytten kommer att ske under hösten. Så att vi kommer ju fortfarande att få njuta av prinsessfamiljens glans under hela sommaren och förhoppningsvis också på bröllopet mellan Carl Phillip  och Sofia (Om inte födslen krockar med det) För vi har ju faktiskt en ny kunglig födsel att se framemot innan den lilla familjen flyttar. Och födseln är ju något väldigt stort för oss här hemma som vi såklart ser jättemycket framemot! =) =) =) =)
 
/2009_e 
 
 
En bild från deras möte med påve Francisckus i Rom! =)
 
Källa: svenskdam.se
 

Om

Min profilbild
RSS 2.0