Nya brillz!!! =)

Jag har nya glasögon! =) Jag är verkligen nöjd med dem, här är första bilden:
 
 
Vad tycks!??? De kasar lite på näsan bara men det får jag bara gå in och fixa! =) (:
 
@COPYRIGHT PRIVAT!!!!
 

"Snöigt" Kronprinsesspar! =)

Det bara fortsätter och fortsätter snöa! Nu har SMHI gått utan och varnat för blixhalaka och halt väglag + regn så bilförare, ta det försiktigt!!!!
 
I sådana här snötider som det är nu, vad kan passa bättre än en vacker snöbild på vårt fina kronprinsesspar!???
 
 
Vsst är det en otroligt vacker vinterbild det här??? Det fina är också att trots att trots den stora mängden snö som faller och färgar naturen helt vit så verkar det inte störa de de minsta de ser ändå så otroligt glada och kära ut!!
 
 
Själv får man sitta här och ikakta snörusket från sitt fönster samt hoppas på bättre tider och väder...... =) 
 
Källa: Facebook.com/crownprincessVictoriaofSweden

Snötäcke.....

Nu har vintern kommit på riktigt!! Igår när jag var ute var det halv snöstorm, det bara snöade och snöade.   Framåt kvällen så la det sig mer och mer liksom ett vitt täcke av snö och när jag vaknade idag så låg "täcket" kvar, då hade det täckt hela trädgården:
 
 
 
Jag fick skicka Mail och SMS hela förmiddagen och tala om för skolan att jag är insnöad och inte kunde komma imorgon, som tur är har det börjat töa lite nu. Men usch vågar knappt tänka på vilken vinter vi kommer att få när jag ser all den här snön! Jag tror att vi i direkt motsats till förra vintern, (När det knappt kom någon snö alls) Att det kommer att bli en väldigt kall sådan i år... Jaja, bara att pälsa på sig vinterkläderna ordentligt!
 
COPYRIGHT @PRIVAT!!!!!

Om

Min profilbild
RSS 2.0