Experience the dream!!! <3

Så är vi här nu i slutet av September och jag tänkte passa på att summera månaden lite.
September tycker jag har varit en bra månad på många sätt men det är. Speciellt en händelse i för mindre än en vecka sedan som fick september 2015 att bli en väldigt speciell månad i mina ögon:
 


I lördags fick jag uppleva det som varit lite av en dröm! Jag var på Malmö arena och såg på föreställningen "I love musicals"-tillsammans igen med Peter Jöback och Helen Sjöholm som åter igen hade ett artistsammarbete efter att ha spelat tillsammans i "livet är en schlager' förra året och 20 år sedan premiären av Kristina från Duvemåla i just Malmö. 
Det var iallafall en otroligt mäktig känsla att få gå på den där konserten iallafall och att man hade trevligt sällskap gjorde ju inte precis saken sämre! (= 
 
 


Nästa år skulle Peter spela "fantomen på operan" i Stockholm vilket är min absoluta favoritmusikal så då satsar vi lite högre!!!! (= (= (= (=
 
 
Foto: @COPYRIGHT PRIVAT!!!!!!!

En sprudlande glad Estelle! =)

Det är Fredag och för min del slutet på två lååånga sjukveckor för min del, lyckligtvis så håller det på att rätta till sig nu. Hoppas att ni bloggläsare haft en fantastisk vecka och njuter av kvällen för visst är ett veckoslut något alldelles extra??? Även kungahuset har haft det fullspäckat och i veckan släpptes ännu en bild på vår  kronprinsessfamilj:
 
 
Visst är det en vacker bild på en vacker familj??? Både vacker & unik har jag förstått. Jag vet inte exakt när bilden är tagen men det är faktiskt prinsessan Estelles första foto i riktig galaoutfit! Tänk vad stor hon har blivit nu och glad är hon som alltid. Den där gesten tycker jag är Estelle personifierad! (Jag ser att även rosetten i håret är med som lillsessan ju så ofta bär) 
 
Jag tycker verkligen om det här fotot, det visar på något sätt hur enkla och vanliga dessa människor är, två föräldrar som strävar efter att ge sin dotter en så vanlig uppväxt som möjligt fast hon bor på ett slott. Och det visar också verkligen vilken liten solstråle Victoria och Daniel har till prinsessa, fantastiskt med andra ord! (; =)
 
Källa: aftonbladet.se/Hovbloggen
 

Estelle och Victoria på generationsträff! =)

Det händer inte så ofta att vi får se prinsessan Estelle i officiella sammanhang men i veckan fick vi faktiskt det:
 
 
Hon var med sin mamma kronprinsessan Victoria på generationsträff på det norska kronprinsessparets sommarhus. Hon mötte kungligheter från sammanlagt tre länder: Danmark, Norge och Luxembourg fanns representerade men Estelle förblev "Den lilla minstingen" i gänget. 
 
En sak som dock upprört många och väckt en form av debatt i "kungligt med jenny Alexandrsson" på Aftonbladet TV är att inte Kronprinsessan Mette- marits 18 årige son Marius från hennes tidigare äktenskap fanns närvarande. En del menar att det norska kungahuset skulle göra skillnad på honom och "de kungliga". Själv vet jag inte vad jag ska tro om den saken faktiskt men kul att få se Estelle i ett officiellt sammanhang igen! =) 
 
FOTO: Kungahuset.se @ COPYRIGHT!!!!!
 

Om

Min profilbild
RSS 2.0