Josefin Nilsson har tragiskt gått bort! =( =(

Mitt i Oscarsglädjen nåddes vi ikväll av det ofattbara beskedet att såmgerskan och skådespelaren Josefin Nilsson tragiskt lämnat oss. )= dödsorsaken är ännu inte offentligjord men vi har fått reda på att hon somnade in i sitt hem på Gotland med familjen närvarande, hon blev bara 46 år gammal och jag kan knappt tro att det här är sant! Jag känner bara till Josefin för sin roll som Eva i filmen "Eva & Adam" (från 1997, där hon spelade mot Björn Kjellman) samt för hennes medverkan i Melodifestivalen 2005 med låten "med hjärtans egna ord". (Då var jag väldigt liten men minns fortfarande den låten) Tydligen så var hon med i en grupp som hette Ainbusk också.
 
Detta är otroligt sorgligt och jag har varit helt skakis sedan beskedet kom men må du vila i frid!
 
 
Källa: Expressen.se

HON GJORDE DET!!!! =) =) =)

Yes!!!!, Hon gjorde det!!!! Alicia Vikander vann en Oscar, mina damer och herrar hon har blivit historisk inatt när hon som första svensk på över 41 år krossade allt motstånd och vann en Oscar! (Det har inte hänt sedan 1975 när Ingrid Bergman vann) Så otroligt roligt det här är alltså och så många vi var som trodde att det skulle hända! =) I sitt tacktal tackade hon allihopa bakom filmen inklusive sin motspelare Eddie Redmayne och sedan hälsade Alicia hem till alla oss här hemma i Sverige! =)
 
 
 
 
Oscarvinnaren tackade även på instagram:
 
 
Verkligen oförglömliga bilder det här, GRATTIS ALICIA!!! =) =) <3 <3
 
 
Här är det historiska tacktalet! =) 
 
 
Källa: Aftonbladet.se, svt.se

Bok säljes!!!

 
 
 Ja! Då var vi klara med vår serie: kungliga kärlekssagan, hoppas att ni har tyckt att det har varit intressant läsning. =) Nu kan ni dessutom köpa boken som varit motiv för projektet. Jag la precis ut en annons på den på bloppis, kostar endast 20 kr och är i bra skick. En widget hittar ni här på bloggen men lägger även en direktlänk till annonsen här i inlägget och precis som det står där så är ni varmt välkomna att höra av er på mail om ni är intresserade. =)
 
 
 
 

Om

Min profilbild
RSS 2.0