dagen vi aldrig glömmer....=( =( =( =( =(

 Idag kan man verkligen prata om sorgen mitt i glädjen prince George fyller år idag men det är tråkigt nog inte det enda som är på folks läppar idag. När han föddes den 22:a Juli 2013 var det tre år sedan det hemskaste dådet Norge varit med om i modern tid, ett 70 tal oskyldiga ungdomar omkom tragiskt under ett sommarläger på ön Utöya och Oslo attackerades av bomber. Detta är så otroligt sorgligt att världen ser ut såhär och att man ska behöva sätta livet till för det man tror på för att det stör vissa människor. Det är sådanna här händelser som får en att tänka till vart världen är på väg, vad ska hända efter alla sjuka händelser som hittills hänt.
Den där junidagen ställdes verkligen glädjen på sin spets och man sörjde så otroligt mycket 3 år av oändlig saknad samtidigt som många säkert och inte minst i storbrittannien jublade ut sin glädje över att en ny tronarvinge var född. I detta ögonblick möttes verkligen sorgen och glädjen, båda händelserna denna dag nådde ju och berörde i stort sätt hela världen. I år och idag är det 5 år sedan den hemska massakern och jag kan inte med ord nog beskriva vilken sorg jag känner för de människor som omkommit och alla de som varit med om detta.
JAG var otroligt skakig efter att jag läst om detta i tidningen 2011 och min sorg över detta är uppriktig. Idag är det dagen vi aldrig glömmer och idag går tankarna till alla som var med på Utöya och deras anhöriga, jag sörjer verkligen med er! =( =( =( =( =( =( =(
 
 
 
 
 
Källa: krisinformation.se
 
 

Biokväll igår! =)

 Igår hade jag en härlig biokväll i Lund. Jag var och såg "Livet efter dig" (romanen av Jojo Moyes) den var faktiskt riktigt bra och en av de få filmerna som jag i min situation faktiskt kan relatera till.... Det är så olika vdet där olika dagar hur det är att sitta i rullstol ibland kunde jag känna igen mig i att det var pissjobbigt och ibland rätt ok. Den visade också den enorma "kärlek" som jag som individ upplever när jag får hjälp av mina asisstenter, det är någon slags glädjande stor kärlek som skänker enorm glädje men som man måste uppleva för att förstå. Den här glädjen var också något jag känner igen iallafall och filmen gav mig mer "hopp" på sina ställen, den rekomenderas starkt iallafall! =) <3 
 
 
 
 
 
Källa: övre bild @COPYRIGHT PRIVAT!!!!
Affisch: moviezine.com

3 år med prince George! =) =) =)

Nu är mina flygbiljetter till London bokade, den 16:e Augusti åker jag äntligen och det ska bli sååå himla kul verkligen jag har längtat så. Men nu är det inte min förestående resa vi ska prata om men vi ska ändå inte lämna tankarna på London helt i detta inlägget för idag ska vi uppmärksamma Storbrittanniens mest älskade 3-åring, prince George. Idag firar han sin 3 födelsedag och tänk att han ändå är så ung men hunnit med att vara med om så mycket. i år t.e.x har Llllprinsen  träffat de förenta staternas president Barack Obama (iförd morgonrock!) =), han har varit på privat skidsemester med sina föräldrar och lillasyster Charlotte och en dröm som säkert tillhör många pojkar i Georges ålder har besannats för honom redan vid 3. När han i år genomförde sitt första "officiella uppdrag" tillsammans med sina föräldrar så fick han åka hellikopter! =)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och som brukliget är på en kunglighets födelsedag har det brittiska hovet idag släppt nya bilder:
 
 
 
Här klappar George omsorgsfullt familjens hund Lupo. =)
 
 
 
 
 
 
 
Gungan med mamma och pappas namn ingraverat är rolig att gunga på, GRATTIS PRINCE GEORGE!!! =)
 
 
KÄLLA: www.popsugar.com, usmagazine.com, dailymail.com, telegraph.com, people.com.

Om

Min profilbild
RSS 2.0