Nästan som holländska tulpaner! =)

 
 
Den här vackra buketten med blommor fångade min älskade familj när de var på en hästhoppningstävling, i ärevarvet brukar ryttarna slänga ut sina blombuketter som de fått under prisutdelningen till publiken och den här gången hoppade mamma blixtsnabbt upp från sin åskådarplats, sträckte sig och fick tag i den.
 
Det är minsann inte bara bloggens bemärkelsedag idag utan även Nederländernas nationaldag och den dagen som de kallar för "Koenigedag", kungadagen dvs dagen för Kung Willhelm-Alexanders kröning för tre år sedan.
 
Och hade det inte varit för att det inte var tulpaner i denna bukett så hade den sett ut som en äkta nederlänk blombukett vill jag hävda för den bär landets färger (att se ut att komma plockad från Nederländerna det gör den i och för sig ändå just därav) =) Så detta blir mitt sätt att gratulera holländarna på deras nationaldag och "kungadagen", GRATTIS! =) 
 
KÄLLA: @COPYRIGHT PRIVAT!!!!

Tre år bara flyger!!!! <3 <3 <3 =) =)

Jag höll på att glömma detta, om jag inte fått en "notis" på facebook så hade jag helt glömt bort att jag idag firar att jag haft den här bloggen i tre år!!!! KAN NI FATTA????!!!! Tre år bara flyger så därför fick detta inlägget heta just det. =) Just nu är jag mitt uppe i min sista vecka på sommarjobbet och att ladda för de två sista dagarna nästa vecka att jag varken haft någon särskilld tid eller för den delen ork att blogga. Därför har jag nu en massa tomma publicerade inlägg här som har stått i flera veckor och väntat på att bli klara (måste verkligen ta tag i det snart så att de blir klara för er att läsa) Det är extra härligt att trycka på tangenterna idag med tanke på att jag inte bloggat på ett tag och idag blir klubbenprinsessan tre år, ja den må vara tre år gammal men idag för ett år sedan hände också en annan grej som är relaterad till bloggen, jag tog det stora beslutet att "krypa ut" och visa vem jag var och jag kan inte vara annat än helnöjd med det beslutet, Nu har jag bloggat som Elin i ett år och jag vill tacka er för den superfina respons jag fått det här första året, men det slutar absolut inte där! =) För att fira bloggens tre år har jag satt ihop ett kollage med bilder från bloggåret 15/16. Nu går vi in på bloggens tredje år för att se vad det för med sig för något nytt och roligt. =) GRATTIS ÄLSKADE BLOGG!!!!! <3 <3 <3 

 
KÄLLA: @COPYRIGHT PRIVAT!!!!

Egen utställning på biblioteket..... =)

 Jag sommarjobbar just nu förfullt på stadsbiblioteket (är klar den 5:e Juli) längtar tills jag får vara lite ledig, ska bli skönt men jag stormtrivs faktiskt på mitt jobb, det är jättekul och varje dag får jag en ny uppgift. Det är inte alla, men jag fick i uppdrag av min xhandledare att göra en valfri utställning på biblioteket så jag valde faktiskt att lista mina absoluta favoritböcker i en utställning:
 
 
Här är resultatet! Faktiskt väldigt nöjd och jag såg faktiskt för någon dag sedan att en av böckerna lånats ut vilket måste vara ett bra betyg??? =)
 
 
@COPRIGHT PRIVAT!!!!

Om

Min profilbild
RSS 2.0