Trött efter Danmarkstrippen!

 Visst var dagen i Danmark en toppendag men med tanke på att vi inte var hemma förrän klockan var halv 10 på kvällen så var både jag och assistent rätt trötta! Det blev många byten av tåg på hemvägen, vi fick åka till Kastrup först och passera gränskontrollen och sedan tog vi ett tåg till Malmö och sedan bytte vi där för att komma hem. När vi kom till Malmö var det dessutom en hel halvtimme kvar innan tåget skulle "tuffa" hemåt så då sa vi att "Äh, vi går in på prellan/pressbyrån och köper varsin påse godis! (;
 
 
@COPYRIGHT PRIVAT!!! 

Första officiella uppdraget är gjort! =)

Victoria är tillbaka!!! =) Det var ju helt underbart att få se henne igen efter förlossningen! =) Kronprinsessan och Stefan Löfvén närvade igår vid en minnesdag för Dag Hammarsköjld där FN:s nuvarande generalsekraterare Ban Ki-moon höll ett föredrag. 
 
"Detta är väldigt viktigt för kronprinsessan, och det är därför hon gör det här framträdandet" sa  Johan T. Lindwall (hovreporter på expressen) Som kommenterade Live när expressentv livesände detta event.
 
Jag måste faktiskt säga så otroligt fräsch Victoria var, det är inte ens en månad sedan förlossningen! =) Nu är iallafall det första officiella uppdraget som tvåbarnsmor avklarat och nu väntar ännu lite mer babygos på Haga innan nästa uppdrag i April på pappa kungens 70 års dag, (det är tomt i den kungliga kalendern ett tag framöver nu)
 
 
 
(Fler bilder finns på kungahuset.se)
 
Källa: expressen.se
 

Den 30:e Mars 2002.....

Det är 14 år sedan för det var exakt på dagens datum 2002 som drottning Elizabeth av Storbrittanniens mamma, som faktiskt också hette Elizabeth dog i sviterna av en förkylning och till den högaktningsvärda åldern av 101 år! )= (hon var länge den  medlem som levt längst i det engelska kungahuset men hon hade en svägerska som blev 1 år äldre och dog som 102-åring.
Och om tre veckor imorgon fyller den framlidne Drottning Elizabeths dotter 90 år, det ni!
 
 
 
Den avlidna drottningmodern har en tydlig likhet med sin dotter!
 
Källa: Dailymail.co.uk

Om

Min profilbild
RSS 2.0