MYNDIG!!!!!!! =) =) =) =)

YAY!!!!!!! =) Nu kan jag äntligen säga att jag är myndig, för nu har jag officiellt fyllt 18, äntligen efter år av väntan jag menar: "TÄNK PÅ ALLT MAN KAN GÖRA NU SOM MAN INTE KUNNAT INNAN"....... =) Det kommer mycket eget ansvar med den här åldern även om jag tycker att jag har rätt så mycket av det som redan bott (halvt) hemifrån i 3 år. =) En av de bästa sakerna med att fylla 18 är få dela dagen med en väldigt speciell person, min älskade tvillingsyster <3 som är som andra halvan av mig på något sätt. Vi har firat hela dagen och mer firande ska det bli för snart vankas släktkalas! =)
 
Kronprinsessan Victoria blev myndig 1995 och såhär såg det ut då:
 
 
Då var hon lika gammal som jag är nu när hon stod där och höll tal till pappa kungen i sin himmelsblåa klänning och just denna klänning har jag skådat när jag var på livrustkammaren i Stockholm:
 
 
 
 
 
 
Här ser ni de fint inslagna paketen som jag fick när jag och syrran blev uppvaktade med skönsång imorse.......
 
 
Och här ser ni en "alldelles nybakad" 18-åring där hade jag nog bara varit 18 officiellt i typ 1 timme....... =) =) (såg nu att jag skelar lite på bilden......)
 
 
Källa: http://royauxsuedois.centerblog.net/ (Bilden på kronprinsessan bara) övriga: @COPYRIGHT PRIVAT!!!!

Grattis Ernst Kirschteiger! =)

Hej från sjukstugan! Kunde inte låta bli att skriva ett litet inlägg. Jag skulle ju börjat jobba igår egentligen på webtidningen men jag kunde inte förmå mig och åka då smärtona var så jobbiga så jag fick tyvärr lämna återbud. Istället hamnade jag på akuten istället och efter 4-5 timmar fick jag äntligen träffa en läkare. Nu har jag varit påbåde vårdcentralen (dit fick jag åka i tisdags) och akuten. Trots att det gör så ont emellanåt att det känns som om något organ är påväg att trilla ut ur kroppen så kunde de inte hitta orsaken till smärtorna. Jag fick istället råd om att öka mina smärtstillande tabletter till en långtidsverkande alvedon och en ipren så får vi se om det hjälper. Annars skulle vi ringa om typ en vecka och då skulle de undersöka magen igen. Vi får la se vad som händer och sker helt enkelt. Nu är vi iallafall inne i en ny månad gott folk, min favoritmånad november. (: Varför det är min favoritmånad kan vara för att jag snart fyller år, imorgon faktiskt då blir jag myndig och just nu är vi i fulll gång med att förbereda ett släktkalas. Idag är det faktiskt en annan personlighet som fyllerb år, en tv-personlighet. Ingen mindre än Ernst Kirschteiger och jag vill passa på att gratta så mycket och jag hoppas på att vi snart får se honom i rutan igen. GRATTIS iallafall. (: =(= (= (=
 
 
källa: Bloggar.aftonbladet.se
 

Om

Min profilbild




RSS 2.0