Besvärliga (magkatarr) =( =(

Hej bloggen! Kände att jag nu är tvungen att uppdatera om läget. Jag har varit hemma lite från och till ungefär en vecka i taget med magsmärtor som gör väldigt ont. I början av veckan tilltog dessa och i onsdags blev det så illa att jag fick åka hem från Kristianstad. Så nu är jag hemma och är sjuk IGEN!!! Pappa ringde till vårdcentralen idag och utifrån det jag beskrivit för honom tyckte de att det lät som om jag kunde ha fått magkatarr. Jag skriver (magkatarr) inom perantes för att jag inte vet säkert om det är det men det är troligt. Medicinen man tar mot det är ofarlig att ta så jag har börjat äta sådan medicin i hopp om att det snart blir bättre. Mitt nuvarande tillstånd gör dock att uppdateringen av bloggen försämras. Skulle ju lagt upp bilder från Stockholm men känner i nuläget att jag inte orkar eftersom jag är sjuk. Börjar jobba nästa vecka på Onsdag också så måste göra vad jag kan för att samla krafter tills dess så att jag kan göra en mer eller mindre "storstilad debut". =) Därför får bloggen nu stå på stand-by ett tag också lovar jag er att uppdatera er om både Stockholm och jobbet när krafterna är tillbaka. Ha det bra sålänge! =)

De kungliga kusinernas elefanter väntar unge med varandra!!! =)

 
Här står kungen och ser glad ut, och jag har glädjen att berätta att det har tillkännagivits ännu en graviditet i kungahuset.... dock inte den sortens gravidtetsbesked som vi är vana vid att få, nej utan snarare ett dräktighetsbesked...... Kungen har nämligen en egen elefant på Kolmårdens djurpark, Boa som han fått som gåva av den Thailändske kungen som Tyvärr dog i veckan. =( Idag kunde jag lästa I Landskrona posten att Boa blivit dräktig med sin andra elefantunge och det lustiga är att det är kungens kusin Drottning Margrethe II av Danmarks elefant som hon också fått av den nu avlidne kungen i Thailand Tonsak som är pappan. =) Ja, visst är det här väldigt märkligt att de båda kusinernas elefanter fattat ett sådant tycke för för varandra. Nu väntar en lång dräktighetsperiod för Boa på hela 22 månader. Den nya lilla elefantungen kommer således att se dagens ljus under våren 2017. Boa har en unge sedan tidigare som nu är ett år och som alltså nu ska få ett syskon. =)
 
Källa expressen.se.

Prinsessan Sofias stora förändring! =)

Nu har jag fört över alla bilder från Stockholmsresan till min dator så de börjar att droppa in antingen imorgon eller på Måndag så håll ögonen öppna. Nytt är också att Prinsessan Sofia står inför en stor förändring, hon ska nämligen skaffa tandställning!!! "Snart försvinner hennes charmiga tandglipa" skriver svensk damtidning i sitt senaste nummer som kom ut i onsdags. Jag hade ju själv tandställning i två år och jag tyckte ju många gånger att det var rena "helvetet" men så här nu när jag kan se tillbaka så var det faktiskt värt allt besvär, det var ju faktiskt ett riktigt filmstjärneleénde jag fick och det är det första steget mot det där filmstjärneleéndet som Prinsessan Sofia nu har tagit, oj vad det ska bli spännande att se resultatet om några år! =)
 
 
 

Om

Min profilbild
RSS 2.0