20 år sedan den ofattbara tragedin!

Jag vill börja med att visa er två  klipp, klicka på länkarna:
 
 
https://www.youtube.com/watch?v=1o9rLDCfO6o
 
Det ni nyss hörde var Elton John som sjöng "candle in the wind"/"goodbye England's rose" på prinsessan Dianas begravning 1997, Elton var god vän till prinsessan och idag är det 20 år sedan hennes ofattbara dödsolycka inträffade efter en fanatisk biljakt i paris.
 
Här kan ni även höra hennes bror Earl Charles Spencers hyllningstal vid samma tillfälle:
 
https://www.youtube.com/watch?v=7VUy-wBwBvw
 
 
Dianas kista ovanpå ligger ett kuvert med den hjärtskärande texten "mummy" på 

"Alexander blir nog väldigt glad över att ha fått en lillebror!" =)

 
 
Jag hade på känn att det inte skulle dröja ända in i September, trodde ju det skulle bli innan eller om det skulle hunnit bli ny månad att det hade skett precisde första dagarna och se där! det skedde idag kl 11.24 på danderydssjukhus. Prinsessan Sofia födde sitt andra barn, vilket himla fint avslut på augusti månad. =)
 
Orden i rubriken är prins Carl Philips egna när han tidigare idag hur stolt som helst förstås, berättade att prins Alexander fått en lillebror, en till prins och andra sonen för prinsparet. Förlossningen hade gått bra och var väldigt snabb. =)  Den lille pojken vägde 4,3 kilo och var precis lika lång som Alexander på (för att citera pappan) "stolta 49 cemtimeter". Namnen sa Prins Carl Philip att de redan hade klara "men det tänker inte jag stå och berätta för er här nu" sa han klurigt. (Det är som vanligt upp till farfar kungen att tillkännage) Prinsen tordes inte heller svara på när de kunde åka hem för att hälsa på lillens storebror som ännu inte träffat sitt småsyskon utan det var upp till förlossningnsteamet som både han och Sofia känt sig såväl omhändertagna av att avgjöra.
 
 
 
Källa: aftonbladet.se

fler artiklar! (: <3

 alltså det är så roligt det här! Här är en artikel till som jag har skrivit, denna gången är hundar i fokus! =)
 
Psst..... ni vet väl att ni kan gilla funkar.skane.se på facebook? Facebook.com/funkar.skane.se (:
 
http://funkar.skane.se/fira-din-skallande-bastis/ (artikeln är skriven inför alla hundars dag som var i mådags, 26 Augusti)
 
 
 
@COPYRIGHT PRIVAT!!!!
 
 

Om

Min profilbild
RSS 2.0