Hejdå 2017.....

Nu ska jag snart iväg på nyårsfest, jag ville bara önska er ett riktigt gott nytt år också hoppas jag att ni får en jättetrevlig kväll tack för att ni följt mig ännu ett år och jag ser framemot många fler. Nästa år , 2018 är bloggen inne på sitt 5 år och det ska såklart firas stort i juni. (: Stort Tack för i år, nu avrundar vi 2017.... Skål! (:
 
 

Vinnaren i jultävlingen! (:

Idag har varit den bästa annandagen på länge, lugn och skön också har jag ätit supergod helstekt kalkon hos min käre morbror och hans familj. Idag har också jultävlingen avslutats och vinnaren heter Elias B Johansson! stort grattis minnesmärket kommer till dig på posten. 
 
Den här tävlingen gick ju ut på att man skulle motivera och Elias vann med den här fina motiveringen:
 
 "Skulle vara fantastiskt att vinna, älskar kungahuset och vårt fina kronprinsesspar. Har följt dem sedan jag var tre år gammal. Har samlat på mig en hel del. Hade varit så roligt att vinna denna roliga grej. Jag håller tummarna. God fortsättning Elin och tack för din fina blogg och dina generösa tävlingar"
 
Grattis säger vi till vinnaren och tack återigen för deltagande i våra tävlingar (Detta var dock den sista på ett bra tag) Tack iallafall (:

William och Kate har brutit traditionen!

Idag har det varit en lugn dag som alla juldagar brukar vara för min familj och jag tror att det är det för många. Man behöver också få ta det lungt och inte göra någonting  och idag är en sådan dag då man verklien kan göra det, då det är acceptabelt att slappa och gå i pjamas och mjukisbyxor hela dagen.
 
Idag när vi svenskar haft en mycket återhållsam och lugn dag har det firats och firas än julafton i andra länder och ett av de är Storbrittannien. Tradititions enligt inledde kungafamiljen den med en julgudstjänst i Sandringham och i år fick Meghan Markle vara med för första gången och hon var väldigt tjusigt klädd i beige kappa och brun hatt. Även William och Kate och resten av de vuxna i den kungliga familjen var med men jag såg inte George och Charlotte, de var ju med förra året men just den här gången var de kanske hemma på slottet och vilade sig i form inför kvällen. Kate hade en ursnygg skottskrutig kappa, skinnhandskar och pälsmössa på sig. Och i år hände det som aldrig tidigare hänt förut, hon och prins William höll händerna för första gången offentligt! De brukar inte göra det (förutom när de gifte sig såklart) men annars har  det är varit en  tradition sen bröllopet att  att inte göra de(man har kunnat läsa om i tidningar) eller det var en tradition fram tills år, då de bröt den efter 6 år, härligt att se tycker jag! Det känns lite mer nytänkande och inte så stelt som förut. Kanske har de inspirerats av förlovade prins Harry?
 
Efter gudstjänsten hälsade de kungliga på allmänheten som samlats utanför och fick med allsäkerhet en del julhälsningar.
 
 
 
Kate visase stolt den växande magen under kappan, roligt att se den igen och jag tyckte att ms. Markles skor var väldigt snygga! (:
 
 
 
Källa: www.facebook.com/royalsaroundtheworld,  youtbe.com/royalfamilychannel, youtube.com/viralitytv
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild
RSS 2.0