NYTT LÄSARREKORD!!!! =)

Hej bloggen! Nu sitter jag framför tangenterna igen och som ni ser på rubriken så kan ni lista ut vad detta inlägget kommer att handla om vilket jag tycker är fantastiskt rroligt och det är faktiskt lite det som min överraskning eller nyare nyhet till er handlar om. Jag har nämligen expanderat bloggen! Den har idag blivit ännu större eftersom jag länkat den på ett nytt ställe på facebook så vi har slagit läsarrekord med hela 69 besökare på EN dag!! Jag har inte haft någon blogg som haft så många besökare tidigare så klubbenprinsessan slår verkligen igenom nu och det känns helt otroligt (bättre födelsedagspresent kunde inte bloggen fått!!) =) Jag vill också säga ett stort och varmt tack till mina nytillkomna läsare för den fantastiskt fina respons jag fått hittills, det värmer verkligen mig och jag tycker själv också det är väldigt roligt att jag som ung människa kan skriva om min passion för monarkin. Hoppas att ni vill fortsätta att följa mig här på bloggen. (: Till mina "stammisar vill jag också säga stort tack för att ni fortsätter följa mig och även för den fina respons som även ni bidrar med (: Visst har tanken slagit en när man har mycket att göra att man kanske inte hinner driva bloggen också, men då har jag genast frågat mig själv: "vad hade jag gjort utan den???" För jag mår så bra de gånger jag skriver på bloggen, för då får jag möta er och dela med mig av min passion och livsstil och ni kan inte förstå vad det betyder är jag arg eller har en dålig dag så plockar jag fram datorn och skriver lite inlägg (fast inte enbartdå förstås) Det jag menar är bara att bloggen blir somen slags terapi som skingar mina tankar från det som är jobbigt och svårt också) Den är allt för mig! En frizoon i min tillvaro dit jag kan ta mig och drömma mig bort. Det är också väldigt kul att utveckla den och se den växa likt detjag gjort idag och 69 besökare är ju en fantastisk siffra! Jag kunde inte varit en gladare och stoltare bloggare! (: Klubbenprinsessan ser jag som mitt livsverk och den kommer alltid att finnas, jag har någon idé att när tiden är inne för det göra om den till bokform, men det ligger långt fram i tiden. =)
 
Ni vet väl att ni kan maila in till mig om ni har någon fråga eller bara har något ni vill framföra, kanske något intressant ni vill att jag tar upp i bloggen eller så? 
 
Skriv isåfall till: klubbenprinsessan@gmail.com 
 
Kram på er! <3
 
 
 
Källa: de.fotolia.com
 
 
 

Veckans dragning v.26 (:

Det fick bli ett tidsinställt inlägg men nu kör vi igång veckans dragning igen och jag har redan dragit kortet och idag ska jag berätta om min favoritlesak som liten, vilken var den?
 
När jag var liten gillade jag likt alla barn att gå i leksaksaffärer men jag har aldrig varit så förtjust i leksaker vad jag kommer ihåg (jo måhända dockor) Däremot var jag väldigt väldigt väldigt förtjust i gosedjur och jag hade mängder av de så till slut satte mamma stopp för nya inköp. Jag kollade alltid efter mjukisdjur i varenda butik jag gick i och när jag till slut inte fick fler började jag tillverka de själv för då kunde ju liksom ingen säga något. (Det var för övrigt så mitt intresse för sömnad började och jag har sytt många djur sedan jag började.
Varför jag tyckte så mycket om mjukdjur kan tyckas vara svårt att svara på men det är det faktiskt inte för att för mig så var de som levande varelser de hade en själ i mina ögon och blev liksom kompisar till mig när ingen annan kunde leka eller.... då lekte jag liksom med de, samtidigt som de gav mig tröst och trygghet, det betydde mycket för mig. Jag hade en cihuaua i en lila sametsväska som jag såg i leksaksaffären några månader innan jul och då ville jag ju köpa den direkt när jag såg den men mamma tyckte att jag kunde önska mig den i julklapp.  Jag blev rasande och tänkte att jag kommer aldrig få den. Men när jag öppnade paktet på julaftonmorgonen det året så låg den där i och jag blev förstås överlycklig. Jag döpte honom till Kinro och den hunden skapade många härliga minnen. 
 
Nu förtiden har mjukdjuren fått gå åt sidan lite mer vilket säger sig själv för jag är ju nästan 20 år. Men en som är relativt ny i "gänget" släpper jag inte. Nu för tiden är min eviga följeslagare Ida. Jag fick henne av pappa för 2 år sen och när jag ibland känner mig ensam så tittar jag på henne och känner mig genast lugn. Hon vaktar mig, också tänker jag ofta på min älskade pappa när jag tittar på henne. Det blir som att han kramar mig genom
henne när jag är i Kristiansad tex och han inte kan ge mig en kram lika lätt som annars och det är n härlig känsla.att veta att Ida finns där då.
 
 
 
 
Jag lyckades rota fram Kinro ur mina gömmor...... Vilka minnen den här hunden frambringar! =) <3
 
 
 
 
Här sitter Ida på sin egen stol! =) <3
 
 
@COPYRIGHT PRIVAt!!!!
 

"Ja må du leva!" =) =)

Så var dagen här, bloggens födelsedag!, jag må du leva. =) Jag tänkte börja med att annonsera en "nygammal" nyhet (senare idag kommer en nyare nyhet/överraskning) Men vi kör igång "veckans dragning" igen! =) Jag tog hem korten under sommaren så alla ni som har väntat, längtat och undrat kan nu andas ut och jag ska försöka publicera den första "dragningen" redan ikväll (alternativt blir det tidsinställt inllägg, vi får se!) (: Hoppas ni är glada över detta iallafall.....
 
ses senare! =)

Om

Min profilbild
RSS 2.0