Kronprinsessan Victoria in på livet! :-)

Ikväll börjar upptakten till kronprinsessan Victorias 40 års dag! :-) Ebba von Sydow är i farten igen och har tagit på sig ännu ett kungligt uppdrag för TV4 och utifrån det jag har sett på kommande så är det en väldigt personlig och öppen kronprinsessa som vi får möta ikväll, det ska bli väldigt spännande! Klockan 20:00 drar TV4 nya dokumentär om kronprinsessan Victoria  igång! :-)

 

 

 

 Källa: Web-TV.se

 


George och Charlotte på bröllop! <3 <3 <3

Prince George och hans lillasyster Charlotte har varit på bröllop idag! Deras moster Philipa Middleton gifte sig med sin stenrika pojkvän James Mathews och det var ett minst sagt påkostat bröllop vad jag har förstått (speciellt när brudgummen är miljardär) men det var inte bara årets socicitetsbröllop och påkostat utan det var också väldigt vackert och de små kungligheterna var inte bara gäster på sin mosters bröllop utan de hade också en speciell uppgift: De gick med i brudnäbbet som blomsterflicka och blomsterpojke och de anlände till kyrkan tillsammans med sin mamma Kate som hjälpte till att styra upp det hela:
 
 
 
 
 
Den privata bröllopsfesten hölls i ett massivt och exklusivt partytält i glas med tak och trägolv. 

Heja Heja! =) =) =)

Den största händelsen i Maj är här Eurovision Song Contest! Äntligen är det dags igen och ikväll gäller det för Robin Bengtsson och mina två andra favoriter Australien och Belgien. Jag hoppas på en supermysig kväll framför tvn, årets hashtag/motto är "celebrate diversity" = hylla mångfalden. Nu ska jag ladda upp ordentligt inför kvällen och det finns bara två saker kvar att säga just nu: heja, heja och må bästa bidrag vinna, nu kör vi!!! =) =) =)
 
 
 Källa: Eurovision.tv

Om

Min profilbild
RSS 2.0