Meghan Markle: "Han hann inte avsluta frieriet" <3

 Nu är fler detaljer kring förvlovningen avslöjade! Megahn Markle och hennes prins har intevjuats av TV. En utsänd reporter från USA gjorde intervjun som alltså tv-sändes av BBC och den första frågan som kom upp var inte helt oväntat: Hur ick frieriet till? 
 
Då avslöjade Megahn Markle att det var under en middag när de åt grillad kyckling som prinsen gått ner på knä framför henne.
 
- Det var en underbar överraskning, och han gick ner på knä tillade hon snabbt. 
 
Enligt prinsen ska flickvänen och numera fästmön blivit så exalterad att hon glömde att sätta ringen på fingret. 
-  Jag lät dig inte avsluta skrattar Meghan , jag tänkte bara när kan jag svara ja!
-Hon var så överväldigad och vi kramades och sedan kom hon på att hon glömt en viktig detalj: - och just det ja, ringen! 
 
Både prinsen och hans blivande hertiginna (som hon kommer att bli och inte prinsessa) Berättade att de träffades för ett och ett halvt år sedan genom en gemensam vän vilkens identitet de valde att skydda. Harry sa att han efter många om och men lyckats övertyga Meghan att följa med honom på semester till Botswana och sedan hade de träffats ett par gånger i London och på den vägen var det, Han avslöjade att han aldrig sett Suits, serien som hans blivande blivit mest känd för. Och Meghan i sin tur berättade att hon från början inte visste så mycket om Harry eller kungafamiljen eftersom hon är från USA så inför Blinddaten han hon frågat om han var trevlig. Hon berättade att hon träffat drottningen och att hon blivit väldigt förtjust i Harrys familj.
 
- Hennes familj är också helt fantastisk berättade Harry och vände sig mot sin fästmö. Intervjuaren kom in på att fröken Markle har två hundar och då berättade hon att den ena fått flytta med henne till UK men att den andra var kvar i USA och att det kändes bra att ha "the bootz on the ground in the UK".
 
Ang. ringen berättade Harry att den största stenen var från just Botswana och det som tidigare var känt att de två mindre stenarna var prinsessan Dianas diamanter.
 
På frågan hur det kändes att ha de på sitt finger svarase ms. Markle att det kändes bra att veta hon finns med de och Harry fyllde i att hans mamma skulle ha hoppat jämfota av glädje över yngsta sonens förlovning. 
 
Det var ett medvetet val från prinsens sida att ringen var i guld: "Jag valde guld berättade han för det är hennes favorit sa han och menade Meghan.
 
- Ringen är så fin svarade hon, och han har designat den, helt otroligt! 
 
 
Här nedan kan ni se hela intervjun:
 
https://www.youtube.com/watch?v=zA-K4HAjPqw
 
 
 
Källa: youtub.com, youtube.com/royalfamilychanel
 

”Gjorde en Carl Philip & Sofia” <3

Nu har det nyförlovade paret Meghan markle prins Harry mött pressen. Precis som vårt eget prins par valde de att visa sig utomhus. (den enda skillnaden var väl att Carl Philip och Sofia snarare hade en hel pressträff ute i det gröna) Själva intrevjun med Meghan och Harry där fler detaljer förhoppningsvis kommer att avslöjas kommer ikväll vid 18, engelsk tid.
 
Den korta sessionen med de nyförlovade nu i eftermddag skedde i  Kensington Gardens, en plats  utanför slottet Kensington med stark anknytning till prinsessan Diana. Det var inte en särskilt lång stund som paret visade upp sig men under den korta stunden berättade de hur lyckliga de var och avslöjade inga mer detaljer kring  själva frieriet mer än att det var väldigt romantiskt.
Harry svarade gåtfullt att flera detaljer skulle komma.
 
Megan visade upp ringen och det har länge ryktats kring att Harry skulle blivit arg på sin storebror William när han gav prinsessan Dianas förlovningsring till Kate i samband med deras förlovning 2010 även den i november faktiskt. Även om de här ryktena mot förmodan skulle vara sanna så tycks det blivit bra I alla fall då Diana finns med på ett hörn i Meghans ring också.  Prinsen som själv designat ringen till sin fästmö enligt BBC ska nämligen låtit ringen innehålla två av sin mammas diamanter.
Mot slutet av pressträffen erkände även Harry att Meghan varit den rätta för honom enda Sedan första mötet förrra året, Han är visst en en romantiker den där prinsen. :-)
idag  har de också fotats  i en gemensam fotosession så vi kan se fram emot nya bilder på dem snart igen förhoppningsvis. Här kommer lite bilder från när paret visade upp sig för pressen:
(null)
 
(null)
 
(null)
Källa: bla. BBC.com
 

Förlovningsfest i Storbritannien!

Ypieee! Prins Harry och hans megahn är förlovade, vilken efterlängtad och glad nyhet men framförallt kul för Harry att han äntligen hittat rätt❣️ I vår gifter sig paret och då blir även Meghan prinsessa av Storbritannien (: <3

Om

Min profilbild
RSS 2.0