Första skoldagen för lillprins George! =)

Ja! Tiden flyger verkligen! Idag började storbrittanniens lilla älskling Prince George i skolan och han fick följe dit av sin pappa prins William. Kate är tyvärr fortfarande så pass dålig på grund av den nya graviditeten att hon int kunde närvara idag. Prinsen sa att hon brukar ha det kämpigt ibörjan men att hon sedan brukar repa sig rätt snabbt så det får vi verkligen hoppas. 
 
George ska gå i skolan/förskolan eller vad man nu vill kalla det, (jag tolkar det mer som förskola i så ung ålder men...) på Thomas battersea School i Battersea där kostnaden per år ligger på 200 000 svenska kronor (17,500 pund) När lillprinsen kom dit såg han lite orolig ut, (kanske av nervositet men jag skulle gissa också på grund av pressuppbådet som samlats framför skolan, det är ju svårt för en 4 åring att förstå varför de är där. Men efter lite pep-talk med sin pappa verkade iallafall prinsen våga sträcka fram sin lilla hand och hälsa på den personen som jag dragit slutsatsen måste vara rektorn. och med William på ena sidan och rektorn på andra gick de tillsammans in mot skolan, William höll då fortfarande i sin sons skolryggsäck, undrar vad en kunglig sådan innehåller?
 
Nu kan man nog utan att överdriva med tanke på priset konstatera att prins George börjat i en av Storbrittanniens främsta skolor. 
 
https://www.youtube.com/watch?v=kM2cdUPZhDA
 
 
 
I år är det många kungliga små prinssessor och prinsar som börjat skolan för första gången. Kronprinsparet av Danmarks tvillingpar t.e.x och prinsessan Maries och prins Joachims dotter Athena bland annat. (:
 
Källa: Hellomagazine.com, BBC.co.uk
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild
RSS 2.0