Med kronprinsessan Victoria i Västergötlands skog (= (:

Ett av kronprinsessans största intressen är att vara ute i djur och natur och speciellt i skog och mark. Både hon och prins Daniel tycker att träning och motion är en viktig del av vardagen och det är ett intresse som båda två även försöker föra vidare till sina barn, prinsessan Estelle gick ju till en början på en ur och skur förskola och i förra årets julhälsnig sågs hela kronprinsessfamiljen besöka en nationalpark för att sedan sätta sig ned på stockar och stubbar och grilla pinnbröd.
 
https://www.youtube.com/watch?v=9vLxWKW9yss
 
Men nu tar kronprinsessan sitt naturintresse till en ny nivå. Efter det som verkar vara hennes egna initiativ ska hon på egen hand  (utan prins Daniel) och med en glad skara också motionssugna människor vandra genom Sveriges 25 Landskap för att hon vill främja Sveriges natur och visa upp de fantastiska skogarna. Vandringen började idag 9/9-2017 och det blev hetiginnedömet Västergötland som förärades med premiären. Och gissa vad? förvånande nog stod prinsen ändå trots allt vid sin frus sida. Det förvånade mig, hon skulle ju vandra utan honom men nu hade han tydligen möjlighet att följa med enligt hovet. 
 
Innan paret sedan åkte hemåt fick de dessutom en gåva med sig: En bänk med små trätranor på sidorna och om man får tro expressen så får den följa med hem till haga slott, kanske som ny hallmöbel? Vad vet jag?
 
Detta kanske blir nästa upplevelse för mig, att vandra genom Skåne med bland annat kronprinsessan Victoria!???
 
 
 
 
kronprinsessparet vid sin "tranbänk" i trä som de fick i gåva idag
 
 
Video: youtube.com/Svergieskungahus @COPYRIGHT KUNGAHUSET!!!!
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild
RSS 2.0