Prinsessan Sofias beräknade förlossningsdatum

Nu är dagen här! Idag är dagen då prins Gabriel egentligen skulle ha kommit till världen har jag fått reda påav svensk damtidning. Men den lille krabaten tyckte det passade bättre att anlända två veckor tidigare, det är nog rätt ovanligt att de kommer på beräknat datum eller...? har jag fel...?? Om han hade fötts den 14:e som det var kaluklerat hade det återigen blivit väldigt tätt mellan födelsedagarna i kungafamiljen, för imorgon fyller prins Daniel 44 år. Det är ju också bara två dagar mellan Estelles och Leonores födelsedagar 20:e och 23:e Februari. Men det hade inte bara varit dubelfödelsedagar imorgon då för kungen firar också 44 år som regent imorgon, så det hade ju funnits tre anledningar till ett pompöst party då ju.... tänk om det hade blivit så! (:
 
Men även om inte lillprinsen tittade ut som planerat så är det idag två veckor sedan Gabriel Carl Walther såg dagens ljus och det firar vi med den här urgulliga bilden på en sovande lillprins hemma på villa solbacken där prinsparet bor sedan en tid tillbaka. och fotografen är ju prins Carl Philip såklart, som för andra gången tagit en bild på sin sovande nyfödda son.
 
 
Själv tycker jag att denna bilden på lillprins Gabriel är mycket sötare än den bild som togs när prins Alexander föddes och prinsen ser onekligen ut att sova gott under storebrosans gråa filt från Soft Goat som även han använde som bebis. Gabriels body som ni skymtar under hans kofta är förresten från budgetkedjan Zara! (; (:
 
Källa: Foto: H.K.H Prins Carl Philip COPYRIGHT KUNGAHUSET.SE!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild
RSS 2.0