Prinsessan Estelles födelsedagsfirande med lillebror

 
 
Här har ni henne! Den nyblivna 6-årigen prinsessan Estelle, tårtan hon håller ett stadigt grepp om har jag läst är en födelsedagsgåva från hovet och jag har för mig att den innehöll hallon. Hon har likt sin kusin Leonore charmat hela Sverige sedan dagen hon föddes. Jag minns den dagen, lyckan och bebisyan var ju total både för svenska folket men inte minst hos de nyblivna föräldrarna Victoria och Daniel som ju gifte sig 2 år tidigare.
 
På 6 år har det hänt mycket för Estelle, hon började förskolan och har redan avverkat en del av kungliga uppdrag trots sin unga ålder också har hon fått en lillebror som dessutom fyller 2 nästa vecka. prins oscar verkar också ha fått smaka en bit av storasysters tårta.
 
 
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN PRINSESSAN ESTELLE! <3
 
 
Källa: Aftonbladet.se, COPYRIGHT@KUNGAHUSET.SE/FOTO: Erika Gerdemark

Jessica och Anja tog kunglig selfie! (:

Jag har ju kommit på att jag helt glömt bort att blogga om OS! Kungen är just nu på plats i peyongchang för att heja fram ännu fler svenska medaljer men jag måste bara säga: Vilken prestation våra svenska atleter hittills presterat, med hela 10 medaljer, främst på damsidan men det har ju blivit två st för herrerna ändå. Det lär väl bli fler medaljer till Sverige får jag hoppas, vi har ju några fler medaljhopp därute. 10 Medaljer är väldigt bra men vi ligger ju en rejäl bit efter Norge som har hela 35, ja detta OS går sannerligen bra för vårt grannland! (:
 
Kungen Carl XVI Gustav har åkt till Sydkorea utan drottningen (det var väl meningen att hon skulle ha följt med från början men hon hade andra uppdrag att fullgöra här hemma) Kungen som ju är väldigt intresserad av sport lever verkligen i sitt esse där nere och även han har uttalat sig om svenskarnas pretationer och skickat grattistelegram från slottet. Se förresten här vem Jessica Almenäs och Anja Persson träffade idag:
 
 
Det blev ju verkligen en kunglig Selfie! (En selfie med kungen och prinsparet är de enda jag själv saknar nu) 
 

Grattis prinsessan Leonore! Hela Sveriges Charmtroll (:

Ja, hon är ju expert på att charma vår lillsessa Leonore och det är något hon otroligt nog lyckas med varje gång vi ser henne i rutan, det är så kul tycker jag att iakta de små benen som alltid vill vara på språng. Idag är det 4 år sedan hon kom till världen och med tanke påden sorgliga händelse som idag inträffade i vårt grannland Danmark, (prins Henrik blev ju begravd idag) så har hovet vad jag förstått varit lite tveksamma till att publicera de nya och glada födelsedagsbilderna på prinsessan Leonore av respekt för det danska kungahuset som våra kungligheter har släktband med. 
 
Det handlade bara om att vänta en dag med att publicera de så jag blev faktiskt väldigt förvånad när de kom ut idag iallafall, men jag tyckte det var roligt att se lillsessan och det är som alltid väldigt fina bilder, det kan ju vara lite svårt att få henne på bild ibland de har hon visat prov på tidigare kolla på det här två år gamla klippet:
https://www.youtube.com/watch?v=hk2LboXMLE8
 
Det är ju som sagt inte så lätt att undgå att hon har en vilja av stål, men de nya bilderna är här och jag tyckte att resultatet blev jättebra. Snart blir Leonore också storasyster för andra gången och min gissning är att det kommer ske innan de här månaden är slut.....
 
Källa: KUNGAHUSET.SE @COPYRIGHT FOTO: Erika Gerdemark
 
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild
RSS 2.0