Afternoon tea hos Victoria och Daniel

Nu har det brittiska hertigparet Kate och William åkt vidare till Oslo. Sista dagen i Sverige besökte de en utställning om varuhuset NK (nordiska kompaniet) tillsammans med Victoria och Daniel därefter bjöd kronprinsessan och hennes Daniel in gästerna till Haga för lite Afternoon tea och där preenterades Kate och William för första gången för prinsessan Estelle och prins Oscar och vice versa. (:
 
 
Källa: www.expressen.se
 
 

Kate och William har landat i Stockholm! (:

Äntligen är de här, prins William och hertiginnan Kate! Detta stadsbesök som det ju laddats och planerat för i Månader. Jag tycker att det är väldigt kul att de kommit hit och utifrån vad jag har läst så är det också första gången sedan deras bröllop för 6 år sedan som de träffar kronprinsessan och prins Daniel. (Det planeras nämligen afternoon tea hemma hos de på haga där de också ska träffa barnen) Trots att de landade på svensk mark idag så har de redan hunnit spela bandy i vasaparken och gravida Kate gjorde förstås inget undantag hon tog ett bestämt tag i klubban fast besluten i att  försöka göra mål och hon verkade tycka att det var kul för hon skrattade gott.
 
 
 
 
I Sverige ska de stanna i två dagar innan de flyger vidare till Norge och Oslo....
 
källa: chanel4.co.uk  hellomagazine.com, twitter.com
 
 
Källa video: www.youtube.com/royalfamilychanel
 
 
 
 

"Double weddings" i Storbritannien

Prinsessan Eugienies pojkvän sedan 7år tillbaka Jack Brooksbank har firat till henne de ska gifta sig! 
Det var tidigare idag som den glada nyheten eklaterades och detta betyder alltså att det blir dubbla uppsättningar kungliga bröllop i Storbrittannien i år, hur underbart!??? Jag längtar verkligen men jag tror dock inte att prinsessan Euginies bröllop blir i samma stora skala som prince Harry och Meghan Markles. Hon är ju lite av en "doldis" i kungahuset då hon är dotter till prince Andrew och hans ex-fru Sarah Furgesson så hon har ju inte en lika central roll som Harry, då hon inte har några uppdrag inom familjen i den bemärkelsen. Det har inte sagts något än huvida en tv-sändning kommer att föregå eller ej jag tror tyvärr inte vi ska räkna med det som sagt men vi kan iallafall hoppas att vi får se bilder och några klipp från deras stora dag, kanske till och med vara med när Eugiene förs till altaret av sin pappa?
Inte heller något datum har bestämts än men prince Andrew sade tidigare idag när han fick frågor om det att det är lite att fixa med innan de kan fastställa det och såklart också att han är väldigt glad för den blivande svärsonen och dotterns skull.
 
Prinsessans fästman Jack Brooksbank har aldrig tidigare gett intervju i tv förrän idag när de nyfölovade berättade om sin förlovning. Jag tyckte att jack gav ett väldigt posstivt intryck och deras kärlek går ju inte att ta miste på. Det fullkomligen lyser om den båda två. <3
 
 
Här är förlovningsringen och som många tidningar redan sagt så är den väldigt lik den ring Sarah Furgesson en gång bar.
 
 wwww.standrad.co.uk, youtube.com.
 
https://www.youtube.com/watch?v=FPZn3IIN_fw
https://www.youtube.com/watch?v=yP6aRiGXUmY
 

Om

Min profilbild
RSS 2.0