Här har ni vår nyaste prinsessa

Ja, Chris O'Niell sa ju att de skulle släppa en bild på deras nytillskott ganska snart när han mötte media utanför sjukhuset för lite drygt 3 timmar sedan och nu har den första efterlängtade bilden kommit:
 
 
Här har ni henne och hon är ju inte ens ett dygn gammal. Fantastiskt att få se den första bilden så snart efter förlossningen ändå, (mig veterligen brukar den inte släppas så fort) 
 
Personligen tycker jag dock att det är en rätt "opersonlig bild" och förstå mig rätt nu. Jag tycker att bilderna på de tidigare barnen varit finare arrangerade, de har ju oftast varit fintnerstoppade i ett babynest eller vagga med en filt om sig och sovit och jag har tyckt att det gett ett annat "sken" i bilderna på något sätt, de har varit finare tycker jag, det känns som att jag hade väntat mig en annan "första bild" en något finare och varmare mer personlig skulle man kunna sammanfatta det som helt enkelt. Dock gillar jag hennes rosa kofta. Chris sa ju att hon var väldigt lik prins Nicholas vilket jag kan hålla med om lite grann men jag tycker faktiskt att hon är väldigt lik Chris men det var och är ju prins Nicholas också. Det var roligt att se henne och som sagt namnen är jag väldigt spänd på att få höra. (mer om det kan ni läsa i inlägget nedan)
 
Kungaparet har ännu inte varit där vad jag vet och det talar för att de får träffa prinsessbebisen hemma för enligt det senaste jag läste ska den lilla familjen redan vara hemma i våningen vid hovstallet. Vilken rolig tilldragelse det här är för alla inblande och nu är där sju småttingar i familjen jag tippar på minst 8 om jag får rätt återstår att se. 
 
Jag uppdaterar löpande under dagen så klicka in dig här med jämna mellanrum för att inte missa någon information.
Vi hörs!
 
 
Källa:Aftonbladet.se
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild
RSS 2.0