Victoria och Daniel var inte hemma.....

Halloj på er! Tänkte börja med att hinta om att jag faktiskt har en ny tävling på gång tänkte att det får bli årets jultävling. Jag säger inte så mycket mer om det mer  än att om man gillar kungakronor osv. så vill man nog garanterat delta men som sagt den är inte riktigt färdigutformad än men jobbar på det och tänkte introducera den om några veckor ännu lite närmare jul så håll ögonen öppna.
 
Dagens blogginlägg ska faktiskt handla om kronprinsessan Victoria och prins Daniel för att igår hände det som varje människa fasar för det började brinna precis vid haga slott! Hela 8 brandbilar larmades till kronprinsessparets hem efter att det börjat brinna i en byggnad som var närbelägen med slottet. Vad jag vet så vet man inte exakt vad som utlöste den (eller så ville de inte gå ut med det) Det första jag tänkte på när jag läste var att kronprinsessparet och barnen kommit till skada men lykligtvis var de inte hemma vid tillfället vilket var skönt men man kan ju hoppas att de iallafall blivit underättade om branden vilket jag säkert tror men vilken chock det måste vara. (för alla som är med om det naturligtvis!) måste vara något av det mest skrämmande och värsta en människa kan vara med om.....
 
 
Källa: (bild) galamagazine

En liten påväg.....?

Det undrar jag nu efter att ha sett en ganska ny bild på prinsessan Sofia. Det har florerat grsviditersrykten kring prins paret nu ett tag och hela tiden har jag tagit det som tomma rykten fram tills ganska precis nu faktiskt.
(null)

Det var den här bilden på prinsessan från det italienska stadsbesöket häromveckan som fick mig att undra om ryktena kan stämma? Är det bara jag som ser det? Jag vet inte men jag tycker det ser ut som en mycket tidig babymage. Jag kan ha fel,  stämmer det lär vi få veta det på ett eller annat sätt fört eller senare. (Men lite roligt är det att spekulera ändå)
Källa: Aftonbladet.se/hovbloggen


Make way for Londontown

I bokstavlig mening för idag satte jag upp min fina 20 års-present som jag fick av min högt älskade syster. 
 
 
En av de absolut snyggaste tavlorna man kan ha (om ni frågar mig och på min favoritstad dessutom)
 
Nu pryder den väggen där hemma i mitt rum och jag är så nöjd och glad över hur resultatet blev. Snart får jag förhoppningsvis ta mig en vända dit också!

Om

Min profilbild
RSS 2.0