Philipa Matthews Middleton har fött en pojke!


Babynyheterna bara haglar över Storbritannien just  nu  och idag har hertiginnan Kate blivit moster för första gången. George, Charlotte och Louis har alltså fått sin första kusin en babypiojke som föddes på samma sjukhus som de st Marys hospital i privat våningen Lindo wing. Senast i fredags såg vi makarna Matthews när de var bjudna på prinsessan eugneis bröllop. Men att det var så nära förlossning då visste jag inte och med tanke på det så var det väldigt starkt att gå på bröllopet trots att  det fanns en möjlighet att hon kunde föda samma dag. Än så länge har en bild på nytillskottet inte syns till men vi får hoppas att vi får en på honom snart. Vilket år för hertiginna Kate som både blivit moster mamma samma år och till våren väntas ännu en kusin till hennes småttingar att anlända.

(null)
Makarna Matthews hamnade på bild i fredags på väg till kyrkan.
Källa: www. BBC.co.ukPrins Harrys önskan uppfylls: väntar barn med Meghan

Åhhh vilken härlig nyhet det är kanske många som anat det efter bröllopet i fredags det satte ju igång en del spekulationer som alltså visade sig vara sanna. Prins Harry och hertiginnan Meghan ska bli föräldrar! Äntligen ska prins harry bli pappa en önskan som han uttryckt under lång tid i många intervjuer speciellt när prins William fick fru och barn blev Harrys längtan starkare. Meghan har ju varit gift tidigare men det blev inga barn i det äktenskapet. Därav är detta första barnet för både harry och Meghan. Due date? Jo om allt går bra beräknas deras baby att komma till våren. 💕 (null)


From inside the weddingparty....

 
Såhär såg brudparet ut på kvällen när den sena festen drog igång, prinsessan Eugienie som från bröllopet officiellt heter (princess Eugenie mrs Brooksbank) valde en rosa klänning till mottagningen på kvällen till skillnad från Kate och Meghan som båda valde vita. och jag tycker den klär henne fantastiskt bra. Men det kommer fler bilder inifrån festen. Den här bilden inneifrån drottnig Elizabeths lunch för brudparet togs och lades upp av en bröllopsgäst på instagram:
 
 
Det publicerades även en bild och en video där brudparet eskorterades till festen i en mycket stililg bil
 
 
Men detta är inte allt! Jag har kommit över flera av bröllopsgästernas privata bilder från festen som jag tänkte publicera imorgon så vi hörs då.....
 
Källa: eonline.uk, popsuguar.com, dailystar.co.uk, YouTube.com /dailymail

 
 
 


Om

Min profilbild
RSS 2.0