Happy Halloween från prinsessan Madeleine

Äntligen en ny hälsning från "over there" som prinsessfamiljen nyligen flyttat tillbaka till efter några år i London. Nu passar det  bättre för de att bo i USA och jag lär mig aldrig exakt när halloween infaller.
År efter år undrar jag samma sak men i år fick jag iallafall reda på att det är idag man ska gå bus eller godis. Tack vare prinsessan Madeleine och barnens halloweenhälsning. (Måste dock erkänna att den är mer gullig än skräckinjagande) Notera prinsessan Adriennes pumpadräkt! Pumpatemat går igen för samma tema användes vid Leonores första halloween och vi kan  också förstå av bilden att prins Nicholas gillar Batman.
 
 
 
Källa: wwww.instagram.com/princess_Madeleine_of_Sweden

Meghan & Harry on tour

I Austalien och Nya Zeeland! Det var ju  Australien de var när vi fick babynyheten och såklart var babybumpen centrum för allas blickar för den här turnén. Prins Harry och hans fru har fått gjort mycket de har träffat Australiens president besökt många städer bland annat Tonga (så det har blivit en del flygresor) I förra veckan hände något obehagligt dock som fick många att bli oroliga. Prinsparet hade flugit till en ny  stad på Nya Zeeland och när de skulle landa så möter de ett plan på samma landningsbana som skulle lyfta så det hade kunnat bli en flygolycka utav det men piloten lyckades vända harry och Meghans plan tack och lov efter att han tvingats avbryta den påbörjade landningen och gå upp i luften igen. (skönt att det löste sig och att ingen kom till skada)
Prinsparet har också  träffat urbefolkning på sin turné och Meghan har fått lära sig den klassiska "näsgnuggningen" som är deras sätt att hälsa på, detta har även Charles och Kate fått prova) Prinsparet har också fått träffa många människor som ville hälsa och gratulera till barnet och också överlämna gåvor. (Många nallar såklart) men de fick också ett par ug's i babymodell.... vi har fått se många fantastiska kreationer på Meghan också både som framhävt den växande magen och de som dolt den mer men jag tycker det är så häftigt därför att den växer ju verkligen fort! Idag har det blivit dags för de att återvända till Storbrittannien igen rika på nya erfarnheter och upplevelser. 
Här kommer en del bilder och videor från turnén.
 
 
 

Philipa Matthews Middleton har fött en pojke!


Babynyheterna bara haglar över Storbritannien just  nu  och idag har hertiginnan Kate blivit moster för första gången. George, Charlotte och Louis har alltså fått sin första kusin en babypiojke som föddes på samma sjukhus som de st Marys hospital i privat våningen Lindo wing. Senast i fredags såg vi makarna Matthews när de var bjudna på prinsessan eugneis bröllop. Men att det var så nära förlossning då visste jag inte och med tanke på det så var det väldigt starkt att gå på bröllopet trots att  det fanns en möjlighet att hon kunde föda samma dag. Än så länge har en bild på nytillskottet inte syns till men vi får hoppas att vi får en på honom snart. Vilket år för hertiginna Kate som både blivit moster mamma samma år och till våren väntas ännu en kusin till hennes småttingar att anlända.

(null)
Makarna Matthews hamnade på bild i fredags på väg till kyrkan.
Källa: www. BBC.co.ukOm

Min profilbild
RSS 2.0