En aktiv dag i Hagaparken

Idag har det varit en synnerligen aktiv dag i hagaparken. Det är Nämligen Pep-dagen idag en friskvårdsdag som anordnas av Generation Pep som kronprinsessparet varit med och stiftat och självklart var de på plats även idag.
Det har varit en dag full av idrottsaktiviteter allt från skateboard till "dans med bolibompadraken och Carolina Klüft och såklart ävn prins Daniels lopp där barn födda mellan 2012 och 2009 får vara med och springa vilket brtydde att i år var det första gånen som prinsessan Estelle fick vara med och delta. Naturligtvis en väldigt stolt prins Daniel som fick dela ut en medalj till dottern. Hennes lillebror och mamma var också på plats för att heja fram Estelle.
 
 
 
Estelle såg väldigt taggad ut på att börja springa men när pappa Daniel startade loppet var verkade hon tycka att det smällde lite högt så hon fick hålla för öronen.
 
När hon kom i mål fick hon en stor kram av sin pappa (medaljen förstås) och ett äpple.
 
 
 
Förutom att delta i loppet provade prinsessan även på Skateboard, något som hon verkade tycka var väldigt kul. Hon fick hjälp upp på brädan och sen bar det iväg! (:
 
 
Kolla vilken cool skateboradtjej! (: <3
 
 
Lille Oscar iakttog allt med stor nyfikenhet, om 5 år är det hans tur att vara med för första gången.
 
Källa:svenskdam.se

En kunglig dag att fira

Idag har vi verkligen anledning att fira kungligt. (Det handlar om två prinsar och en kung) Den ena prinsen har länge letat efter den stora kärleken och i flera intervjuer nu de senaste åren uttryckt in längtan efter att bli pappa och få en egen familj. Han har länge varit känd bland allmänhen som skandalprinsen pågrund av att han länge levde ett vilt liv och det sades att han var den i kungafamiljen som var lättfotad.
Men för 2 år sedan 2016 stod hon bara där, skådisen Meghan Markle knackade på dörren till hans hjärta och i år både förlovade de sig och ställde till med årets kungliga bröllop. Skådespelerskan Meghan Markle blev hetiginnan meghan med hela världen och prins harry fick efter många års letande äntligen sin fru. (får inte nog av deras vackra sommarbröllop) Idag fyller prins Harry 34 år, grattis! <3 spännande att se vad som väntar honom och Meghan i framtiden. 
 
Tio år senare blev en 27-årig kronprins kung av Sverige när hans farfar dog i helsingborg efter 86 år. Carl Gustaf var väldigt ung och visste inte riktigt då vad som väntade honom men 5 år senare fick han sin drottning och året där på hade han också en familj. Idag har det gått 45 år sedan kronprinsen blev kung och samtidigt som det hände föddes en liten pojke i Ockelbo som senare blev en framgångsrik gymtränare och började träna sociteten. (Det han inte visste då var att han en dag skulle ta kungafamiljen med storm och 9 år senare bli den blivande drottningens make. I 8 har han nu offentligt stått vid hennes sida och tillsammans men också själv gör han och Victoria ett stårlande jobb. Tryggheten de känner hos varandra går inte att ta miste på. Vägen dit Daniel är idag sägs ju ha varit nästan orimligt lång men en bättre make kunde kronprinsessan inte valt och idag fyller prins Daniel 45 år. Grattis! <3 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild
RSS 2.0