Årskrönika 2013 (= (= (=

Ja! Nu är klockan 22.49 och det är bara lite drygt en timme tills vi går in i ett nytt år, 2014. Men innan det händer ska vi faktiskt sumera år 2013 och gå igenom några speciellt betydelsefulla händelser under 2013. Ok! Då börjar vi:
Den första viktiga händelsen under 2013 är att blondinbella äntligen blev mamma till sin lilla son Gillis så underbart och som vi väntat! Både hon och maken Odd var väldigt lyckliga och har levt i en lyckobubbla i slutet på året skriver Isabella på sin blogg vilket är fullt förståeligt! En av de absolut viktigaste händelserna att notera under året tycker jag. (= (= (= På den kungliga fronten har det hänt väldigt mycket i år med bla 1-årsdagar, bröllop och Nobel. Men om man ska sammanfatta det, vilket vi ju ska skulle det ju passa bra att börja med lite underbara bebisnyheter! (= I år den 22 Juli kunde ju prince William och heriginnan Kate välkommna sin första son till världen. Även prinsessan Caroline av Monacos dotter Charlotte Chasiragi födde en son den 19 November som ska heta Raphael.
Sen har vi ju även fått veta att Zarah Phillips och hennes man Mike Tindall sitt första barn nu till nyår faktiskt men vad jag vet så har det inte kommit än. Zarah Phillips som ju är prince Williams kusin. Sen har året rullat vidare och i februari den 23:e Närmare bestämmt så firade vår lilla prinsessa Estelle sin första födelsedag då hon fyllde ett år. Tänk vad tiden går! Och Estelle var även med och firade mamma Victorias 36 årsdag. Lite senare i år blev det dags för kungen att fira 40 år på den svenska tronen. (Han blev kung den 15:e september 1973 samma år och dag som prins Daniel föddes) Han hade alltså 40 års kalas den dagen, en privat sådan på haga. Hela kungafamiljen närvarade vid festligheterna. Men innan allt detta med festligheterna tog vid väntade ett prinsessbröllop den 8:e Juni då prinsessan Madeleine gifte sig med sin fästman Chris O'Neil. Och dryga månader efter bröllopet fick vi reda på att de väntade barn då hovet bekräftat det på sin hemsida och prinsessan själv skrivit det på sin facebooksida. Så fantastiskt! Och nu har det också bekräftats att det är en flicka. Så fullständigt underbart, vi ska få en liten prinsessa i Sverige 2014! Namnet Maria är favorittppat då många av Chris släktingar heter det! Den 23:e Oktober ägde ett prinsdop rum i London. William och Kates lille son skulle döpas till George Alexander Louis inför bara 22 gäster (De ville ha ett dop för bara de närmsta och dopet skedde i St Pauls Cathedral. 
Det har gått en del bröllopsrykten också Charlotte Chasiraghi och hennes Gad Elmaleh gifter sig! (= Under året har även bla Storhertigen av Luxembourg prins Felix gift sig med sin fästmö Claire Ladenmacher.
Drottning Silvia fyllde 70 år på lillejulafton och det blev en stor 70 års fest i dagarna 3 med bla en hyllningskonsert som till drottningens ära som sändes i svt på kvällen den 23:e! (Säkert mycket uppskattad av den äldre generationen!)
Vi avslutar denna årskrönika med lite nobelprat! Drottning silvia var ju ensam kvinna då de båda prinsessorna tyvärr hade förhinder vilket var väldigt synd men men. Silvia glittrade iallafall ikapp i hennes hallonrosa långklänning! Men hon hade ju sällskap med tre väldigt trevliga och uppklädda herrar..........
 
Till sist vill jag bara tacka för att ni följt prinsessan ännu ett år även om jag inte varit så aktiv år som jag skulle önskat men jag lovar det ska bli mitt nyårslöfte! (= (= (=
Jag ska nu visa er tre nya bilder på prinsessan Estelle som jag inte visat för er innan bla pepparkaksbakningen på Haga men även tomtenissen Estelle. Och med det vill jag säga tack och hoppas att 2014 blir lika bra! Vi hörs då, hejdå så länge!
/2009_e (= (= (= (= (=
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gott nytt år! (= (= (= (= (= (= (=
 
/2009_e (= (= (= (= (=
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild
RSS 2.0