Kungens födelsedag, småsessornas bus & nya traditioner! =) =) =) =)

 
 
Hej och glad valborg på er alla! Japp idag har vi både sjungit in våren och firat vår regent på hans 69 års dag och jag  hoppas att ni haft en riktigt bra dag där ute! =) =) =) =)
 
I år bjöd det traditionella födelsedagsfirandet av kungen (När han gick ut på  borggården för att möta folket) på en mängd övverraskningar och kanske en ny tradition!???
Vanligtvis brukar ju kungen först firas på borggården och sen vinka i ett av slottsfönstren med sina familjemedlemmar. 
Men i år kom istället hela kungafamiljen ut på borggården. =) Ett väldigt trevligt initiativ tyckte jag som jag hoppas att de fortsätter med. Men familjen växer ju: De får tillökning till sommaren i form av prinsessan Madeleines och Chris andra barn och idag var det också debut för både Sofia Hellqvist och prinsessan Leonore på kungens födelsedag. Men fokus låg ju inte precis på morfar kungen utan på småsessorna, Estelle och Leonore som i vanlig ordning stal showen:
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja det var ju utan tvekan de två minstingarna i kungahuset som fick stå i rampjuset mest men vi fick ju såklart en bild på Sofia också som fick rycka in som fick rycka in som "barnvakt" emellanåt och hjälpa prinsessan Madeleine med Leonore som till slut inte orkade vara ute i folkvimlet längre utan fick gå in på slottet igen. (En sådan här tillställning är ju såklart ganska ansträngande för en ett åring) Men Sofia gjorde ett strålande jobb och matchade både Victoria och höggravida Madeleine i besch kappa:
 
också ställde kungafamiljen upp på ett foto i solen:
 
 
Vi fick en första rejäll glimt av prinsessans mage som nu blivit riktigt stor! =) =) =)
 
Men vi fick såklart också varsin bild på prins Carl Philip och en på dagens huvudperson Kungen! Som fyller jämt nästa år och redan nu uppges hovet planera för en rejäll 70 års fest 2016!!!! =) =) =) =)
 
 
(Carl Phillip var med även han på dagens firande men han fick en plats snett bakom kungen) =) =) =) =)
 
GRATTIS PÅ 69 ÅRS-DAGEN KUNGEN!!!!!! =) =) =) =) =) =)
 
/2009_e =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =)
 
Källa: svenskdam.se

Om

Min profilbild
RSS 2.0