Konfirmationen blir aldrig ett minne blott....... =)

Så sitter jag här igen på kvällen och bloggar efter en bra dag i Kristianstad. (Nog en av de bästa Måndagarna faktiskt) Men det är faktiskt inte det ända jag tänker på idag, ja! Jag har tänkt på mycket, men det som jag speciellt tänker på är att det är min konfirmationsdag idag. Idag är det två år sedan jag konfirmerades, fast det känns fortfarande som om det vore igår när jag ledde hela tåget med det stora korset hårt, hårt i båda händerna.  Det var en fantastiskt fin dag och jag var så nöjd med uppvaktningen från släkt och vänner och att alla de som kom ville vara med och fira tillsammans med mig. Det är den absolut största dagen hittills i mitt 17-åriga liv. (Och det kommer det nog att förbli tills den dagen då jag tar studenten, haha!) =)
 
Men även om nu studenten förmodligen kommer att ta det priset och peta ner konfirmationen till andra plats så kommer aldrig konfirmationen att bli ett minne blott......... Minnet av den dagen kommer iallafall aldrig att blekna! =)
 
Jag har nu rotat fram en bild från den 31:e Augusti 2013.... ( Det var på den tiden jag inte hade tandställning)..... Men ja.... håll tillgodo:
 
 
=)
 
FOTO @COPYRIGHT PRIVAT!!!!!!!!!!
 
 

Om

Min profilbild
RSS 2.0