William och Kate har brutit traditionen!

Idag har det varit en lugn dag som alla juldagar brukar vara för min familj och jag tror att det är det för många. Man behöver också få ta det lungt och inte göra någonting  och idag är en sådan dag då man verklien kan göra det, då det är acceptabelt att slappa och gå i pjamas och mjukisbyxor hela dagen.
 
Idag när vi svenskar haft en mycket återhållsam och lugn dag har det firats och firas än julafton i andra länder och ett av de är Storbrittannien. Tradititions enligt inledde kungafamiljen den med en julgudstjänst i Sandringham och i år fick Meghan Markle vara med för första gången och hon var väldigt tjusigt klädd i beige kappa och brun hatt. Även William och Kate och resten av de vuxna i den kungliga familjen var med men jag såg inte George och Charlotte, de var ju med förra året men just den här gången var de kanske hemma på slottet och vilade sig i form inför kvällen. Kate hade en ursnygg skottskrutig kappa, skinnhandskar och pälsmössa på sig. Och i år hände det som aldrig tidigare hänt förut, hon och prins William höll händerna för första gången offentligt! De brukar inte göra det (förutom när de gifte sig såklart) men annars har  det är varit en  tradition sen bröllopet att  att inte göra de(man har kunnat läsa om i tidningar) eller det var en tradition fram tills år, då de bröt den efter 6 år, härligt att se tycker jag! Det känns lite mer nytänkande och inte så stelt som förut. Kanske har de inspirerats av förlovade prins Harry?
 
Efter gudstjänsten hälsade de kungliga på allmänheten som samlats utanför och fick med allsäkerhet en del julhälsningar.
 
 
 
Kate visase stolt den växande magen under kappan, roligt att se den igen och jag tyckte att ms. Markles skor var väldigt snygga! (:
 
 
 
Källa: www.facebook.com/royalsaroundtheworld,  youtbe.com/royalfamilychannel, youtube.com/viralitytv
 
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild
RSS 2.0