Nu har Chris Talat!

För ungefär en halvtimme sedan kom han ut ifrån sjukhuset, den nyblivna trebarnspappan Chris O'Niell. Det varju sagt sedan tidigare att det inte blir en stor pressträff och det bekräftade även hovets informationschef Margaretha Thorgren i ett inslag i nyhetsmorgon i tv4, hon förklarade att de gjort upp ett schema med prinsessparet och där hade man då alltså beslutat detta gemensamt. 
 
Istället fick jag intrycket av att intervjun med Chris O'Niell blev som en liten mini-pressträff och jag vet inte om det var något som var planerat eller om det skedde helt spontant, men oavsett vad så var han växldigt glad och berättade förvånadsvärt mycket ny information. Han meddelade att förlossningen gått vxäldigt bra och att dottern är väldigt lik sin storebror, hon hade bara lite mörkare hår. Vi fick också veta att hon är väldigt söt och att prinssparet kommer att släppa en bild inom bara några timmar. Chris och Madeleine var båda väldigt tacksama för all kärlek från folket, Chris sa:
 
"Tack så mycket för att ni kom och jag får hälsa från Madeleine också att hon är mycket tacksam, ni kommer att få se henne snart, ta hand om er"
 
Med de orden lämnade Chris mediauppbådet. Nu blir vi alla väldigt nyfikna på bilden som väntas komma, eller hur!???
 
Här kan ni se intervjuun med Chris:
 
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/l1l0L7/chris-oneills-forsta-ord-om-nyfodda-prinsessan
 
 
 
Källa: Aftonbladet.se, Instagram.com/princessMadeleineofSweden (fanpage)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild
RSS 2.0