Harrys känslosamma tal!

 Igår under en välgörenhetsmiddag för ett projekt som Harry startat för 14 år sen och framför sina vänner gav Harry sin förklaring på situationen. Att den till slut blivit för mycket och ohållbar för både han och Meghan. Han förklaralde att det beslutet att lämna sin representativa roll varit allt annat än lätt och att det varit en lång överläggning men att han känner att han måste göra det för att skydda sin familj. Han har sagt det många gånger och han sa det igår också "media är en stark kraft". Han var också tydlig och sa "vi försvinner inte" men tillägger att den lösningen de ville ha från början inte gick, att han accepterat det faktum. Prinsen tackade också för allt stöd han fått genom åren.
 
Jag tror inte att talet där inne lämnade någon oberörd jag fällde nästan en tår när jag lyssnade på det. Berörde väldigt mycket och var väldigt personligt:
https://www.youtube.com/watch?v=P72KTMqXKS0
talet är inte helt olikt det som hans mamma Diana höll en gång:
https://www.youtube.com/watch?v=CNN76YuETPM
 
Man känner verkligen den maktlösheten och hur pressen på de här människorna verkligen tagit ut sin rätt. Det är verkligen tråkigt med en sådan omänsklig press..
Källa: www.youtube.com/thesun, www.youtube.com/IloveprincessDiana,https://www.telegraph.co.uk
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild
RSS 2.0