Mediedrev, anklagelser och direkta påhopp mot Meghan!

Missnöjet mot framförallt Meghan är jättestort nu sedan Harry och hon kom med ett besked kring sin framtid igår. Redan i våras gick prinsparet ut i en intervju där de öppet och ärligt berättar hur de dagligen fått kämpa med att möta kritiken från media och hur hårt det framförallt varit för Meghan dels som gravid men nu också som småbarnsmamma och tillsammans med småbarnslivets utmaningar. Man ser ju på Meghan och Harry i den dokumentären att de är helt slutkörda och de mår inte bra harry mår såklart inte bra av att se sin fru få all denna kritik vält över sig. Med facit i hand så förstår jag nu fullt ut att de inte pallade med ettt lika offentligt liv. Det folk skriver på sociala medier det är mobbing i högsta grad det skrivs fruktansvärda saker som får mig att börja undra vad som börjar hända med mänskligheten:
 
 
 
 
 
Detta är endast ett axplock av de elaka kommentarer som hittils skrivit på sociala medier. Ni ser ju hur tongångarna är, man anklagar nästan endast Meghan för detta och spelar ut det på att det är hennes fel. Klankar till och med ner på deras äktenskap, Många uttrycker också att det ärv synd om Harry men det är hans fru de går på som han ju naturligtvis älskar och mamman till deras son. Jag tror att dessa påhopp mot hans fru sårar  honom mycket mer än det faktum att han får ge upp his royal highness. 
 Ja var är världen påväg undrar jag och att de inte verkar ha lärt sig något av vilka konsekvenser detta får för de inblandade när till och med utgången blev att prinsessan Diana omkom på grund av ett mediedrev 97? ändå fortsätter liksom mediedrev på mediedrev mot det engelska kungahuset?
https://m.youtube.com/watch?v=75RI0EoV92c
Källa: youtube.com/goodmorningbritian, Bild: @COPRIGT PA Media (www.BBC.co.uk)
 
Kommentarer: facebook.com/hellouk


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild
RSS 2.0