William & Kate väntar tillökning! =) =) =) =) =)

Så då var de sanna trots allt! Graviditets ryktena som svärmade runt hertiginnan Kate för lite drygt 2 veckor sedan bekräftade det brittiska hovet att Prince William och hans hustru Kate väntar sitt andra barn. Lille prince George 1,5 ska alltså bli storebror, så roligt! Jag är så glad för deras skull verkligen! =) =) =) =) =)
 
Något som är mindre roligt med graviditetsbeskedet är såklart att precis som förra gången, då hon väntade George så lider Kate av allvarligt illamående. (Något som man nu kunnat diagnostisera som Hypherensis Gravidarium och det betyder att man blir ganska kraftigt illamående av sin graviditet) Det svåra illamåendet har tyvärr återrigen satt käppar i hjulet för stackars Kate som gjort både att man tvingades gå ut med beskedet innan tredje månaden. Och den har också tvingat den blivande tvåbarnsmamman att ställa in sin första officiella resa på egen hand utan wWlliam och George men nu blir det tyvärr så att pga den svåra graviditeten får William åka istället för hustrun. =( (Tråkigt men så är det.......)  =( 
 
Förra gången blev ju illamåendet så illa att hon var tvungen att läggas in på sjukhus!
 
Denna gången vet man inte så mycket om själva sjukdommen och inte så mycket om den kommande bebisen heller. Bara att Kate nu vårdas av läkare på  hennes och prinsens hem Kensington Palace. Man har inte heller fått veta tills när förlossningen är beräknad att ske. Men vi får verkligen hoppas att Kate slipper sjukhusvistelser den här gången! =) =)
 
Självklart kommer vi att följa denna graviditeten från scratch! Man längtar ju redan nu efter några babybumps och det spekuleras redan nu om könet. Paret ska även ha uttalat sig om att de vill ha en liten flicka den här gången och blir det nu en liten prinsessa så är Diana ett högt tippat namn såklart! =) =) =) =) (Det är väl högst troligt att de kommer att döpa henne till Diana på något sätt isåfall. Om inte det blir ett tilltalsnamn så kanske ett andra eller tredje namn???? Eller blir det kanske Charles om det blir en pojke efter barnets blivande farfar prince Charles???
 
Vi får se! Det ska bli väldigt spännande och följa iallafall när storbrittanien får sin andra kungliga bebis på ganska kort tid! =) =) =) =) =) 
 
Jag uppdaterar er såklart så fort jag hör något mer om William och Kates babylycka!
 
Snart bör det väl förresten vara dags för furst Albert och furstinnan Charlene att välkommna sin lilla bebis till världen......???? =) =) =)
 
/2009_e =) =) =) =) =) =) =)
 
 
 
Källa: Dailymail.co.uk
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild
RSS 2.0