Bröllopsfeber på bästa sändningstid! =)

Nu gott folk har jag börjat jobba på webtidningen! Idag skickade jag in min första timlisa och skrev klart min första riktiga artikel.... den känslan alltså! =) =) =) Jag förstår om ni är förväntansfulla på att få läsa men jag är rädd att jag måste göra er besvikna. (artiklen handlar om pocketbokens dag som är den 4:e Augusti och den publiceras inte förrän då) Men att skicka in ett färdigt verk var ju helt fantastiskt, och speciellt ett arbete som jag så så himla nöjd med, magiskt! =) =) 
 
Ett annat ögonblick som var så magiskt att det nästan tog andan av en (eller så gott som) Det var den här dagen för 6 år sedan hela London var i festämning, när de firade bröllopet mellan Cathreine Middleton & Prins William, det fina paret som gjorde slut år 2007 efter nästan 5 år tillsammans men som liksom Carl Philip och Sofia lyckligtvis fördes samman igen av den starka kärleken till varandra och idag är det träbröllop för William och Kate. Dagen för deras bröllop har satt sig hos mig, jag har ju deras underbara bröllop på DVD och hur många gånger jag än tittar på det så är det omöjligt att tröttna den enorma kärleken och glädjen som brudparet delade med hela landet bröllopet tv- sändes ju så det  var verkligen bröllopsfeber på bästa sändningstid, skulle jag vilja påstå Fantastiskt! =) =) =)
 
Och nu tänkte jag bjuda på ett foto från just London som jag tog inne på hamleys i sommar. De hyllade hertigparet av Cambridge på ett alldeles speciellt sätt, i England är man otroligt glada för sina kungligheter:
 
 
Källa: @COPYRIGHT PRIVAT!!!
 
 

Om

Min profilbild
RSS 2.0