10 år med klubbenprinsessan

Hurra, Hurra, hurra, hurra! Idag är det verkligen ingen vanlig dag för idag är det exakt 10 år sedan som min älskade blogg skapades! Det är ju helt sjukt under 10 år har den här plattformen funnits som blivit min dagbok och fristad. Mitt 15 åriga jag som skapade den här bloggen läste på den tiden Isabella Löwengrips blogg ganska slaviskt och vid den tidpunkten så hade hon bloggat i 10 år. Jag minns då att jag tänkte: "tänk när min blogg också fyller 10" och nu är den dagen här. Herregud. Jag vet knappt var jag ska börja för att sammanfatta de här 10 åren.
 
Det började ju som en lite rolig grej jag började med att blogga under en psedunym (2009_e) som tillhörde ett onlinespel som en täckmantel för att både kunna skriva om sakerna som hände i det spelet men jag tror också mycket för att skydda mig själv tror jag. Eftersom jag har rullstol så var jag nog rädd för vad jag skulle mötas av för åsikter från omvärlden.
 
Men jag tog steget ut 2015 och släppte min psedunym och min täckmantel för att på samma blogg visa folk att detta är jag bakom psedunymen och nu ska jag fortsätta blogga här fast inte om saker relaterade till spelet utan dels om mitt intresse för kungligheter och jag ville ge er en inblick i hur det såg ut i mitt liv. Jag  minns hur nervös jag var inför detta men är det någonting som jag absolut inte ångrat så är det det. Jag minns att jag var helt överväldigad av all fin respons jag fick när jag via facebook delade med mig av vetskapen kring min blogg.  Inte nog med att den är som en dagbok för mig utan alla mina "milstolpar" från de tidiga tonåren finns samlade.. Allt från konfirmation till mina studieår i Kristanstad till där jag är nu med min första egna lägenhet. Jag är så tacksam och jag tycker att det är så himla kul att se tillbaka på min egna personliga utveckling. från en osäker 15-åring till en 25-årig ung kvinna som börjar hitta både sig själv och tryggheten i livet. Inte minst har bloggen lärt mig att det är skrivandet jag vill ägna mitt yrkesliv åt så nu har jag full fokus på det och försöka hitta min egen väg som skribent. 
Sedan har det hänt väldigt mycket kungligt också på 10 år, massvis med bröllop nya kungligheter nya regenter och så vidare och nästan allt eller iallfall mycket har jag rapporterat om här i bloggen.
 
Den är otroligt viktig för mig och kommer alltid att vara... Jag har en stor dröm där jag tänker att den ska få vara med på ett hörn. Den kommer att bli en perfekt grund för min självbiografi som jag en dag drömmer om att skriva om jag får tillåta mig att drömma stort. Så ni förstår va? Efter över 1100 inlägg på den här bloggen så finns det fortfarande minst lika många till om inte fler!? Tomma inlägg som bara väntar på att få bli en del av den här bloggen, mitt livsverk som jag är så stolt över.
 
 STORT GRATTIS BLOGGEN OCH STORT TACK FÖR 10 FANTASTISKA ÅR! <3
 
 
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp