Jag har sagt upp mig från jobbet!

Även om det inte är riktigt klart än rent formellt än (Det kommer det förmmodligen att bli på fredag) så vill jag att ni ska få reda på det nu. Mina tankar har gått lite
fram och tillbaka en längre tid men jag har liksom blundat för det tänkt att det "blir bättre" och verkligen försökt hålla ut men nu när det gått 2 år och två somrar så känner jag att min glöd har helt slocknat. Det finns inte så mycket mer att göra inga fler alternativ att prova utan jag känner att jag har gjort allt jag kunnat och tillfört allt jag kunnat tillföra. Därför har jag beslutat att det är min tid i livet att göra något annat men framförallt gå "all in" som man säger, i skolan.Jag har därför beslutat mig för att lämna mitt jobb på funkarredaktionen. (har idag begärt uppsägning från min tjänst och väntar just nu bara på att det formella ska bli klart så att det blir officiellt "på riktigt"). Jag känner att det känns riktigt skönt att jag har tagit beslutet så känns inte så ledsamt nu faktiskt utan bara skönt att jag har tagit beslutet och sett vad som i nuläget (som mitt liv ser ut nu är bäst för mig själv) Jag är väldigt tacksam för att jag fick vara en del av det och dela med mig av mina erfarenheter i två år. (jag har verkligen lärt mig jättemycket och utvecklat mitt sätt att skriva och det har varit nyttigt)

Nu har jag även släppt nyheten till berörda på jobbet och de tycker såklart att det är tråkigt att jag valt det här men förstår mig samtidigt. Jag fick en förfrågan om det var ok att låta mina texter vara kvar, självklart vill jag det! Jag menar kan jag hjälpa andra på det sättet så självklart! De kommer att finnas kvar och bli sökbara alltså kommer de fortfarande att kunna läsas och även de som jag har skrivit men som ännu inte publicerats kommer att läggas upp på deras hemsida efter att jag givit mitt godkännande till detta. Dock kommer jag inte att författa fler nya texter inom det projektet vilket ni säkert redan förstått. Imorgon ska jag som sagt prata med chefen så att förhoppningsvis blir allt "pappersarbete" klart då och då skriver jag här när jag fått reda på det. (Sedan vet jag inte om det är någon uppsägningstid men min plan är att jag ska sluta med omedelbar verkan om det går)

Trist känns det ju allt men jag kan inte säga att jag är jätteledsen utan ser bara detta som början på något nytt och förhoppningsvis mer givande när det blir dags att söka jobb igen. Jag vet inte vad som händer nu mer än att jag som sagt har som prio att bli klar med skolan i första hand men jag hoppas och tror att inget ska hindra mig att jobba med skrivande även i framtiden.

 

Om

Min profilbild
RSS 2.0