August Philip Hawke

Så heter drottning Elizabeths 10 Barnbarnsbarn och prinsessan Eugenies och Jack Brooksbank första barn. Han föddes den 9:e feberuari och igår fick vi veta hans tre namn.
Jag älskar verkligen hans förnamn August (det är faktiskt ett namn som jag haft i tanken lite för framtiden) Sedan är det ju ett namn so,m i sig är ganska traditionellt men vad ska jag säga ovanligt i "kungliga kretsar". (Den lilla pojken tillhör ju kungahuset även om han inte har titeln prins eller herig, vad jag vet så kommer han inte att få någon kunglig titel) Namnet Philip har han ju såklart fått efter sin mammas farfar prins Philip 99 år.
 
Philip är ju ett väldgit fint namn och dessutom väldigt vanligt i det brittiska kungahuset där väldigt många manliga medlemmar heter det. Ett släktnamn som återanvänds.
Vad gäller det sista namnet Hawke så har jag aldrig hört om tidigare så att jag vet faktiskt inte hur vanligt det är i England men jag tycke att det passade bra ihop med de andra namnen.I samband med den lilles namnavslöjande fick vi också se de första bilderna på hela den lilla familjn. Fantastiskt lyckliga nyblivna föräldrar såklart och en väldigt söt liten babypojke. Sannerligen bebisar är underbara....
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp