Happy anniversary 💍

 
Grattis William och Kate! Idag är det sju år sedan Kate Middleton Magiskt vacker i sin brudklänning från Sarah Burton gick upp för altargången i westminister abbey för att gifta sig med sin ungdomskärlek och landets kronprins William. Jag har ju själv varit på rundvandring i denna vackra kyrka en häftig upplevelse och den är ju verkligen som gjord för kungliga bröllop. Williams och Kates bröllop kommer jag aldrig att glömma och inte alltför sällan återupplever jag deras stora dag i form av souvenir dvd:n BBC. När william träffade sin maka för första gången ryktades det att hon hade en poster av honom på väggen, att hon sedan skulle gifta sig med honom hade hon såklart ingen aning om då. Dock har kate själv dementerat uppgifterna om postern. Det som också var väldigt speciellt med detta bröllop var att William själv körde sin brud hem i den öppna bilen med texten just wed. Många trodde att det var look alikes och höll därför på att tacka hakan.
Imorgon är det exakt en vecka sedan Williams och kates familj fick sin 5:e medlem prins Louis så just nu tror jag att de är mitt uppe i babybubblan och med att lära känna lillprinsen. Får jag gissa tror jag inte att det är en omöjlighet att de välkomnar ett fjärde barn i framtiden men just nu önskar jag att de bara får njuta av att vara nyblivna trebarnsföräldrar, Och att de får många fler år tillsammans fyllda med kärlek.
Om tre veckor väntar ett nytt bröllop och det hag blivit offentliggjort officiellt att William blir sin brors bestman likadant hade ju William. Då är det dock inte westminister abbey som blir platsen där Meaghan och Harry blir man och hustru utan då istället st Georges chapel.
 
 
 
 

Om

Min profilbild
RSS 2.0