Kungen som morfar och farfar! =)

I sju dagar har vi nu genom vår serie "kungliga tillbakablickar" tagit oss igenom några av de största händelserna i vår kungs liv, men det återstår en liten del... hur är han egentligen som morfar och farfar??? ja, spänn säkerhetsbältena ordentligt för nu bär det iväg! Här kommer den sista delen av "Kungliga tillbakablickar" =)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så här är då kungen som farfar och morfar? Jo, att döma av de här sköna bilderna så verkar kungen vara en supertrevlig morfar/farfar som verkligen är uppskattad av sina barnbarn som de gillar att vara omgivna av, fast å andra sidan vilka barnbarn vill inte vara omgivna av sin morfar??? Kungen har ett hårt liv som stadschef för Sverige och när han får vara omgiven av sina barnbarn och sina närmaste, då måste det kännas att han verkligen kan få slappna av och och vara sig själv, inte vara kung utan bara kort och gott, morfar! =)
 
Det här var sista delen av "kungliga tillbakablickar" och jag hoppas att ni har tyckt att det varit trevligt att ta ett litet "djupdyk" i kungens liv. 
 
Källa: svenskdam.se, kungligheter.blogspot.se, godsochgaradar.se, expressen.se

Om

Min profilbild
RSS 2.0