GRATTIS CHARLOTTE!!!!!!!!!!!!!

Vilken stjärna!!!! Såg precis när Charlotte Kalla på det mest osannolika sättet åkte hem Sveriges  åttonde VM- medalj i Falun: Ett Brons! =) =) =) =) =) =)
 
Det var minsann ett lopp som hette duga. Hon lyckades dock inte knäcka den nyblivna världsmästaren, Norges Therese Johaug men hon kunde på ett minstsagt heroiskt sätt knipa en välförtjänt bornsmedalj.
 
När vi satt framför tv:n, såg charlotte komma upp för en utav de alla mördarbackarna och kunde konstatera att "nej det blir inget guld till Charlotte Kalla denna gången. Vi får hoppas på Sofia Bleckur".
 
Och då började man ju såklart ändra om i tankebanorna lite. Man började liksom hoppas att kanske, kanske kan Sofia knipa bronset om vi har riktig tur. (Kalla var ju så sliten att hon knappt såg ut att orka ta sig upp för backen så att hon skulle ta en medalj var ju bara att slå ur sig efter att man sett det, det fanns ju inte på kartan då.
 
Men sen när vi verkligen trodde att allt medaljhopp för Charlotte Kalla var ute, så lyckades hon på ett mirakulöst sätt som ingen trodde var möjligt komma så nära norska supergeniet Marit Björgen (som i stort sätt hade säkrat silvermedaljen) att det bara skilljde typ 34 sekunder. Så Charlotte lyckades då lägga sig bakom henne och ta hem bronsmedaljen till Sverige. Nu är Charlotte den första svenska kvinna någonsin att ta fyra medaljer i ett och samma världsmästerskap, hon är numera histotisk mina damer och herrar!, hon är historisk Sverige!!!!!!!!!!!!!!!!! =) =) =) =) =)
 
STORT, STORT GRATTIS CHARLOTTE KALLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =) =) =) =) =) =) =) =) =)
 
/2009_e =) =) =) =)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
P.S
 
Såhär sa Charlotte själv om det historiska loppet:
 
 
Källa: svt.se, NSD.se
 
D.S


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild
RSS 2.0