En vecka sedan vinsten: Det här har hänt! =) =) =) =) =)

Kära vänner! 
 
 Tiden går så fort! =) =) =) =) =) Idag är det redan en vecka sedan Måns Zelmerlöw och låten "Heroes" kammade hem hela Eurovision kalaset till Sverige i Wien! =) =) =) =) =) =) 
 
Den här vinsten måste ju verkligen ha satt en ordentlig sprätt på Måns karriär för att sedan vinsten har han haft händerna fulla (och det vill inte säga lite) För det har varit presskonfrenser, hyllningskonserter och mååååånga grattishälsningar till vår nya schlagerhjälte. När han kom hem i Måndags möttes han av enorma mängder människor och stigande jubel på Arlanda när han landade med planet. =) (Många hade samlats för att säga grattis, få en kram och kanske någon autograf. En del media hade såklart också kommit för att hälsa Måns välkommen hem i hopp om att få en liten pratstund med honom. Måns stannade på Arland i nästan en och en halvtimme och precis innan vår nykrönte eurovisionkung lämmnade byggnaden fick publiken det de ville: Höra vinnarlåten en gång till. (Från Arlandas ballkong sjöng Måns tillsammans med sin kör en akustisk verision av "Heroes".
 
Dagen därpå var det dags att tillsammans med Chister Björkman bege sig till hemstaden Lund för ännu en hyllning: Denna gången en konsert från Stortorget där 10 000 människor tagit plats. Där berättade Måms bland annat om känslan när han fick veta att han vunnit och så brände han av Hasse Anderssons gamla klassiker "Änglahund" och han blev dessutom Lunds hedersmedborgare (Vilket han såklar var väldigt stolt över och han tackade alla som hade tagit sig dit) Sedan avslutades konserten med vinnarlåten! =) =) =) =) =)
 
 
Det har varit mycket eurovisioncirkus på tv:n i veckan alltså och Måns berättade också för pressen på Arlanda att han hoppades att den här vinsten skulle öppna dörrarna för en internationell karriär. Och det får man väl ändå säga håller på att hända!??? Alla vill att han ska göra en konsert i just deras land och han blev redan på presskonferensen tillfrågad när han skulle komma till Australien. Mina vänner: Måns-Petter Albert Sahlén Zelmerlöw håller på att bli världskändis nu och det tycker jag är otroligt kul för honom! =) =) =) =) =) =)
 
Här kommer några bilder från Måns första vecka som segrare av Eurovision Song Contest 2015:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja, det har som sagt varit en hektisk men säkert jätterolig vecka för vår nya hero! =) =) =) =) =) =)
 
 
/2009_e =) =) =) =) =) =) =)
 
Källa: Aftonbladet.se, dn.se, kristianstadbladet, svtplay
 
Vi avslutar det här inlägget med det här fantastiska ögonblicket från i Lördags, Winnerwalken när sverige gick som segrande nation ur Eurovision Song Contest 2015: 
 
=) =) =) =) =) =) =) =) =)
 
 
 
Godnatt på er!
 
/2009_e  =) =) =) =) =) =) =)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild
RSS 2.0