”Gjorde en Carl Philip & Sofia” <3

Nu har det nyförlovade paret Meghan markle prins Harry mött pressen. Precis som vårt eget prins par valde de att visa sig utomhus. (den enda skillnaden var väl att Carl Philip och Sofia snarare hade en hel pressträff ute i det gröna) Själva intrevjun med Meghan och Harry där fler detaljer förhoppningsvis kommer att avslöjas kommer ikväll vid 18, engelsk tid.
 
Den korta sessionen med de nyförlovade nu i eftermddag skedde i  Kensington Gardens, en plats  utanför slottet Kensington med stark anknytning till prinsessan Diana. Det var inte en särskilt lång stund som paret visade upp sig men under den korta stunden berättade de hur lyckliga de var och avslöjade inga mer detaljer kring  själva frieriet mer än att det var väldigt romantiskt.
Harry svarade gåtfullt att flera detaljer skulle komma.
 
Megan visade upp ringen och det har länge ryktats kring att Harry skulle blivit arg på sin storebror William när han gav prinsessan Dianas förlovningsring till Kate i samband med deras förlovning 2010 även den i november faktiskt. Även om de här ryktena mot förmodan skulle vara sanna så tycks det blivit bra I alla fall då Diana finns med på ett hörn i Meghans ring också.  Prinsen som själv designat ringen till sin fästmö enligt BBC ska nämligen låtit ringen innehålla två av sin mammas diamanter.
Mot slutet av pressträffen erkände även Harry att Meghan varit den rätta för honom enda Sedan första mötet förrra året, Han är visst en en romantiker den där prinsen. :-)
idag  har de också fotats  i en gemensam fotosession så vi kan se fram emot nya bilder på dem snart igen förhoppningsvis. Här kommer lite bilder från när paret visade upp sig för pressen:
(null)
 
(null)
 
(null)
Källa: bla. BBC.com
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild
RSS 2.0