mitt 2018

Tänkte att jag nu skulle berätta lite kring hur mitt egna 2018 har varit och det har verkligen hänt såååå mycket. En del av er kanske redan har sett min nyårshälsning? Jag och "flamingon Jeppe" gjorde ju en likadan julhälsning för en vecka sedan så har ni inte sett de och är nyfikna på de så kan ni gå in på min facebooksida och ta del av de där och se vad Jeppe är för en filur. Men som jag sa i videon så har det varit ett väldigt blandat år kommer ju dock knappt ihåg hur året började men jag kommer ihåg att  jag tyckte att det började ganska bra där efter jul och nyår. Sedan blev det ju som alla andra år en sommar och det kändes verkligen som en befrielse när sommarlovet kom (det var så skönt när man äntligen kunde se framemot en lång ledighet) Jag tyckte dock att dagarna innan avslutningen i skolan var väldigt jobbiga. Det var ju så att många av mina bästa skolkamrater slutade skolan då i somras och att jag då skulle vara kvar ytterligare ett år kändes då väldigt jobbigt men jag tror att det var för att jag inte riktigt skulle vänta mig av mitt sista år. Jag är också en person som väldigt lätt tar till mig andras känslor så att när jag såg att de skulle sluta blev så ledsna lade jag det till det jag själv kände (det gör jag automatiskt) så att det blev ju liksom ett hav av känslor och en känslig dag helt enkelt. Men dess för innan åkte vi ju till Göteborg på skolresa och det var jättekul! En resa som jag verkligen sent kommer att glömma.
 
 
Man hoppas ju att varje sommar ska bli unik, att den kommande sommaren ska bli den bästa någonsin. Så blev det tyvärr inte sommaren 2018 och jag upptäckte väl det lite sent som jag brukar göra tyvärr men det är bara att se framåt och hoppas på att sommaren 2019 blir bättre även om den också kommer att ha sina up's N Down´s......  Under sommaren sa jag dessutom också upp mig från mitt jobb på Funkarredaktionen efter att ha haft en tjänst som skribent där i 2 år.... kände helt enkelt att jag ville prova mina vingar på annat håll. (Det kommande året kommer jag förhoppningsvis om allt går enligt planerna äntligen iväg till London och det ser jag oerhört mycket framemot)
 Från ungefär i början av  oktober till  slutet av December har det varit väldigt jobbigt och är fortfarande och nobeldagen kommer aldrig att bli det den varit för mig.... men jag har hela tiden levt på hoppet och såhär i efterhand kanske det var fel men det är ju det sista som överger en säger man ju och är det något jag lärt mig så är det just det. Vet att det låter som en klyscha men jag kan intyga att det stämmer. Men man tappar ändå greppet till slut och förlorar det som är en kärast that's life liksom men maktlösheten och sorgen är tyngst och där tror jag att jag även talar för många andra faktitiskt. Livet är tungt och svårt ibland men det finns en väg igenom det och som jag sa i min video: "man får försöka göra det bästa av det, se de ljusa stunderna och året blir bra i slutändan.... Nu firar vi in 2019 gott folk <3
 
gott nytt år!
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild
RSS 2.0