En aktiv dag i Hagaparken

Idag har det varit en synnerligen aktiv dag i hagaparken. Det är Nämligen Pep-dagen idag en friskvårdsdag som anordnas av Generation Pep som kronprinsessparet varit med och stiftat och självklart var de på plats även idag.
Det har varit en dag full av idrottsaktiviteter allt från skateboard till "dans med bolibompadraken och Carolina Klüft och såklart ävn prins Daniels lopp där barn födda mellan 2012 och 2009 får vara med och springa vilket brtydde att i år var det första gånen som prinsessan Estelle fick vara med och delta. Naturligtvis en väldigt stolt prins Daniel som fick dela ut en medalj till dottern. Hennes lillebror och mamma var också på plats för att heja fram Estelle.
 
 
 
Estelle såg väldigt taggad ut på att börja springa men när pappa Daniel startade loppet var verkade hon tycka att det smällde lite högt så hon fick hålla för öronen.
 
När hon kom i mål fick hon en stor kram av sin pappa (medaljen förstås) och ett äpple.
 
 
 
Förutom att delta i loppet provade prinsessan även på Skateboard, något som hon verkade tycka var väldigt kul. Hon fick hjälp upp på brädan och sen bar det iväg! (:
 
 
Kolla vilken cool skateboradtjej! (: <3
 
 
Lille Oscar iakttog allt med stor nyfikenhet, om 5 år är det hans tur att vara med för första gången.
 
Källa:svenskdam.se


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild
RSS 2.0