Prins Harrys första fars dag!

Idag firar de fars dag i England och det är också prins Harrys första. Såklart väljer harry och Meghan att uppmärksamma detta på sin gemensamma oficiella instagram @sussexroyal. för några veckor sedan när det var Mors dag så delade de med sig av den här bilden:
De små babyfötterna i Meghans hand och jag tycker att den bilden förmedlar ren och skär kärlek. Det har spekulerats länge kring när vi skulle få se lille Archie nästa gång en hel del gissade på "trooping the Coulour" så blev dock intev fallet. Men idag fick vi svaret:
Här ser vi den nya bilden på Harry och Meghans älskling Archie Harrisson! Denna bilden delade de alltså med sig av för att uppmärksamma fars dag och för första gången fick vi också se hans ögon. En otroligt fin bild och och man dör ju bara "sötdöden"...... Baby Archie är ju bara så söt och väldigt lik mamma Meghan men så underbart att få se honom igen. Nästa gång är nog vid hans dop som kanske ska stunda i Juli enligt det senaste jag läste...... Källa: bbc.co.uk, nbcnews.com


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild
RSS 2.0